Deurbeslag geeft een finishing touch aan je deur en draagt bij aan de veiligheid van je woning. Je hebt bij GAMMA keuze uit deurkrukken in diverse modellen, materialen en kleuren. Van oud messing tot RVS. Ook voor veiligheidsbeslag, sleutelplaatjes, cilinderplaatjes, briefplaten, deurbellen en intercoms zit je goed bij GAMMA.

Brievenbussen

Een brievenbus moet goed bestand zijn tegen wind, regen, warmte en kou. Bij GAMMA vind je duurzame brievenbussen, voor in de deur, om los te plaatsen of om in te metselen.

Deurbellen & intercoms

GAMMA heeft allerlei soorten deurbellen en intercoms in diverse stijlen. Je kunt kiezen uit deurbellen en intercoms die op het lichtnet werken, maar ook op batterijen. GAMMA heeft ook draadloze deurbellen en deurbellen met een trilfunctie of flitslicht.

Deurbeslag

Deurbeslag voor binnen en buiten vind je bij GAMMA, online en in de bouwmarkt. Van eenvoudig wc-haakje tot luxe deurkrukset van messing, en van veiligheidsbeslag tot sleutelplaat.

Deurmatten

Geen vuil in huis en altijd een schone inloop met onze deurmatten voor binnen of buiten.

Deursloten

Kijk bij GAMMA voor een goed slot voor je binnendeur. Met een loopslot valt de deur goed in het slot. Wil je de deur echt kunnen sluiten, dan kies je voor een dag- en nachtschoot.

Dorpels

Houten dorpels of een drempel van graniet of natuursteen. Bekijk het aanbod van GAMMA online of in de bouwmarkt.

Huisnummers

Klassiek of modern, van aluminium of RVS (roestvrijstaal), messing, brons of wit emaille. De mooiste huisnummerbordjes en huisnummers vind je bij GAMMA, online of in de winkel.

Bekijk ook raamsluiting

Door goede raamsluiting gaan ramen niet ongewenst open of dicht.

Recent bekeken