toon meer toon minder
  • Deurkruk
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Deurbeslag

584 resultaten
Bekijk de TOP 10
Duimheng verzinkt 900 mm 50% Korting OP=OP OPRUIMING
50% Korting
5.
49
10.99
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding t/m 31-12-2020
Alleen in bouwmarkt te koop

Deurbeslag kopen bij GAMMA

Deuren worden pas praktisch met deurbeslag. Je hebt deurbeslag nodig om je deur te openen of op slot te doen. Hierbij maak je onderscheid tussen deurbeslag voor binnen en deurbeslag voor buiten. Binnen ons assortiment vind je verschillende merken, zo ook een deurbeslag van het merk GAMMA zelf. Een deurbeslag van GAMMA is van uitstekende kwaliteit tegen een prima prijs. Uiteraard zijn er ook andere merken en uitvoeringen beschikbaar dan alleen het eigen merk. Weet je niet goed welke keuze je op het gebied van deurbeslag voor binnendeuren of buitendeuren moet maken, kijk dan op onze website voor klusadvies.

Deurbeslag voor binnendeuren kopen

Deurbeslag voor binnendeuren heeft andere kenmerken dan deurbeslag voor buitendeuren. Binnendeurbeslagen bestaan ook weer uit verschillende soorten. Denk maar eens aan wc-garnituur voor de deur van de wc of badkamer. Daarnaast wordt deurbeslag voor binnendeuren aan andere elementen blootgesteld dan deurbeslag voor buitendeuren. Daarom wordt er onderscheid gemaakt tussen het aanbod voor deurbeslag binnen en deurbeslag buiten. Binnen het assortiment van deurbeslag voor binnen is er erg veel keuze tussen verschillende stijlen die op het interieur aangepast kunnen worden. Denk maar eens aan het tijdloze deurbeslag in het zwart. Ook deurbeslag van het merk GAMMA is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder ook het deurbeslag zwart voor binnen- en buitendeuren. Deurbeslag in het zwart heeft als voordeel dat het binnen elk interieur past.

Deurbeslag voor buitendeuren

Deurbeslag voor buitendeuren heeft meerdere functies. Naast het feit dat deurbeslag van dit type bestand moet zijn tegen verschillende weersomstandigheden, dient het ook je woning goed af te sluiten en inbraak te voorkomen. Daarom heb je bij ons verschillende keuzemogelijkheden, zoals deurbeslagen met een politiekeurmerk. Deze investering is erg belangrijk om te voorkomen dat het inbrekers te makkelijk gemaakt wordt. Laat je een voordeur op maat maken, kies dan ook gelijk het juiste deurbeslag voor je nieuwe buitendeur. Naast deurbeslag koop je bij GAMMA ook eenvoudig een brievenbus en een postvanger.

De beste oplossingen voor deurbeslag van GAMMA

Alles wat je nodig hebt op het gebied van deurbeslag voor binnen en buiten vind je bij GAMMA. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze of heb je klusadvies nodig, dan kun je dit op je gemak bekijken op onze website. Wil je liever persoonlijk advies? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt. Onze deskundige medewerkers helpen je daar graag verder.

Recent bekeken