Schakelmateriaal kopen bij GAMMA

Met het juiste schakelmateriaal geef je de inbouwdozen een toepassing. Met elektra schakelmateriaal creëer je eenvoudig een stopcontact, dimmer of schakelaar op de plaats waar je die graag wil hebben. Met een mooi bijpassend afdekraam maak je het helemaal compleet. Kies voor een zwart design schakelmateriaal of hoogglans wit. Voor elk interieur is een passend afdekraam te vinden waarmee je het geheel netjes afwerkt. Bij GAMMA vind je goedkoop schakelmateriaal waarmee je jouw apparaat of verlichting veilig en op een mooie manier bedient.

Verschillende soorten schakelmateriaal

Schakelmateriaal is een verzamelterm voor heel veel verschillende onderdelen die je in een elektrische installatie toepast. In het elektra schakelmateriaal onderscheiden we onder meer:

  • Stopcontacten
  • Dimmers
  • (Tijd)schakelaars
  • Afdekramen

Bij GAMMA vind je veel soorten stopcontacten voor binnen en buiten, waaronder wandcontactdozen, enkele of juist dubbele stopcontacten en inbouw- of opbouwcontactdozen. Ook dimmers zijn een veelgebruikt soort schakelmateriaal. In het assortiment vind je dimmers voor verschillende soorten lampen, zoals LED- of halogeenspots. Een andere belangrijke toepassing zijn schakelaars. Ook deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, zoals wisselschakelaars, trek- en serieschakelaars. Wanneer je een lamp wil inschakelen wanneer het donker wordt of je huis er bewoond uit wil laten zien, dan is een tijdschakelaar een goede optie. Daarnaast is het juiste afdekraam vaak onmisbaar. Met afdekramen zorg je voor een nette en veilige afwerking van het elektra. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, afmetingen en vormen, en passen perfect bij zwart schakelmateriaal.

Kwalitatief en goedkoop schakelmateriaal

Het aanbod goedkoop schakelmateriaal is groot. Bij GAMMA vind je een uitgebreid aanbod merken en typen, zodat er voor elke klus een passende oplossing is, van wit tot zwart schakelmateriaal, of van ons huismerk tot Gira-schakelmateriaal. Weet je nog niet precies welk soort schakelaar, wandcontactdoos of dimmer je nodig hebt? Een van onze medewerkers geeft je in de GAMMA-bouwmarkt graag advies voor je klus. Weet je al wel precies wat je zoekt? Online bestellen kan ook: vandaag bestellen is morgen al in huis. Bekijk ook ons aanbod draadloze schakelsystemen voor nog meer installatiegemak. Moet je nog kabels trekken? Blader dan eens door het aanbod installatiedraad en bijbehorend installatiemateriaal.

Recent bekeken