Schakelmateriaal

Met schakelmateriaal van GAMMA kun je niet alleen elektra veilig bedienen. In ons assortiment vind je ook dimmers, schakelaars, afdekramen, stekkers, schakelaars, stopcontacten, wandcontactdozen en meer. Schakelmateriaal waarmee je jouw apparaat of verlichting veilig kunt bedienen.

Stopcontacten

Bij GAMMA vind je stopcontacten in alle soorten en maten. Niet alleen wandcontactdozen, buitenstopcontacten en dubbele stopcontacten. Maar ook inbouw stopcontacten en opbouw contactdozen.

Tijdschakelaars

Met de tijdschakelaars van GAMMA kun je op bepaalde tijden verlichting en elektrische apparaten automatisch aan- of uitzetten - zonder zelf thuis te zijn. In ons assortiment vind je digitale en analoge schakelklokken. Sommige timers zijn ook geschikt voor buitengebruik.

Afdekramen

Met de afdekramen, ook wel afdekplaten genoemd, van GAMMA kun je schakelmateriaal netjes en veilig afdekken. Zoals dimmers, stopcontacten, wandcontactdozen en lichtschakelaars. In ons assortiment vind je afdekplaaten in verschillende kleuren, afmetingen en vormen.

Dimmers

Verlichting dimmen? LED, halogeen, gloeilampen of spaarlampen? Bij GAMMA vind je dimmers voor verschillende soorten lampen. Ook voor bijvoorbeeld halogeen en LED spotjes. Dimmers zijn in verschillende vormen, afmetingen en kleuren verkrijgbaar.

Schakelaars

Bij GAMMA vind je niet alleen schakelaars voor verlichting, zoals wisselschakelaars, serieschakelaars en trekschakelaars. Maar ook bijvoorbeeld ventilatorschakelaars. En schakelaars voor zonwering en de afzuigkap.

Recent bekeken