Draadloze schakelsystemen

76 resultaten
Bekijk de TOP 10

Met de draadloze schakelsystemen van GAMMA kunt u onder meer de verlichting en zonwering in of rond uw woning bedienen - zonder dat er elektradraden nodig zijn. Want met een draadloos schakelsysteem tussen bijvoorbeeld de lamp en het stroompunt kunt u de verlichting met een afstandsbediening in- en uitschakelen of dimmen. Er zijn ook draadloze wandschakelaars, bewegingsmelders, inbouwschakelaars en draadloze schakelaars voor zonwering verkrijgbaar. Ook het Internet Control Station vindt u bij ons in het assortiment.

Draadloze schakelaars

De naam zegt het al: voor de draadloze schakelaars van GAMMA zijn geen elektradraden of kabels nodig. De meeste schakelaars zijn voorzien van batterijen. Er zijn onder meer draadloze zonwering schakelaars, lichtschakelaars en bewegingsmelders verkrijgbaar.

Klik Aan Klik Uit dimmer

Met een draadloze Klik Aan klik Uit dimmer kunt u verlichting dimmen vanaf elke plek in het huis. Let wel op dat de verlichting dimbaar is. Dit staat in de productspecificatie of op de verpakking van de lamp.

ICS 2000

ICS staat voor Internet Control Station. Met de ICS-2000 kunt u eenvoudig lampen, zonwering, rolluiken en apparaten bedienen met uw smartphone of tablet. Dit gaat via een app, die u gratis kunt downloaden.

Klik Aan Klik Uit schakelaar

Bij GAMMA vindt u draadloze schakelaars van verschillende aanbieders. Zoals het schakelsysteem van KlikAanKlikUit, dat u eenvoudig zelf kunt installeren. Voor het bedienen van de verlichting of als beveiligingssysteem bijvoorbeeld.

Awmd 250

De AWMD 250 inbouwdimmer is geschikt voor het dimmen van dimbare LED-verlichting en dimbare spaarlampen van 3 tot 24 watt en alle overige dimbare verlichting van 20 tot 250 watt .

Apa3 1500r

Met de APA3-1500R van KlikAanKlikUit kunt u eenvoudig 3 lampen of apparaten draadloos aan- en uitschakelen. U kunt de ontvanger aansluiten op het stopcontact en bedienen met een afstandsbediening.

Recent bekeken