Veiligheid & bescherming

Niet alleen het gereedschap dat u gebruikt moet voldoen aan de veiligheidseisen. Het is ook verstandig uzelf en uw kleding te beschermen tijdens het klussen. Bij GAMMA vindt u een uitgebreid assortiment veiligheidsproducten.

Handschoenen

Om uw handen te beschermen tijdens het werk, draagt u het best handschoenen. GAMMA verkoopt werkhandschoenen en tuinwerkhandschoenen van verschillende materialen. Kies de handschoen die past bij de klus die u doet.

Persoonlijke veiligheid

Voor uw persoonlijke veiligheid heeft GAMMA diverse producten in huis. Bescherm uw oren met gehoorbeschermers of oordoppen, uw ogen met een veiligheidsbril en uw longen met een masker.

Werkkleding

Om uw kleren te beschermen tijdens het klussen of werken in de tuin heeft GAMMA speciale werkkleding te koop. Dit varieert van kniebeschermers tot een barbecueschort, van sokken tot een jack en van bodywarmer tot laars.

Werkschoenen

Gebruik bij het klussen speciale werkschoenen. Deze beschermen uw voeten. Ook wanneer u in de tuin gaat werken, is het aan te raden ander schoeisel aan te doen. Kies bijvoorbeeld een (tuin)klomp van GAMMA.

Recent bekeken