tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Veiligheidsbrillen

14 resultaten
Bekijk de TOP 10

Veiligheidsbrillen kopen bij GAMMA

Veiligheidsbrillen beschermen je ogen tegen stof en opspattende delen tijdens al je kluswerkzaamheden. Brillen met zijbescherming bieden een optimale bescherming. Veel veiligheidsbrillen zijn uitgevoerd met een comfortabele rubberen bevestigingsband of verstelbare pootjes, zodat ze prettig en stevig op je hoofd zitten. Speciale anti-condensglazen zorgen ervoor dat je veiligheidsbril niet beslaat en je altijd goed zicht houdt op je bezigheden. Bovendien zijn veiligheidsbrillen tegenwoordig verkrijgbaar in een modern design en bijzonder comfortabel in gebruik, zodat je de veiligheidsbril met plezier en vrijwel ongemerkt draagt. Vooral het merk Bollé staat hierom bekend. Met een Bolle veiligheidsbril voer je al je klussen in stijl uit.

Soorten veiligheidsbrillen en gezichtsbescherming

Naast de veiligheidsbril van GAMMA met zijbescherming vind je in het ruime assortiment ook een veiligheidsbril op sterkte en een veiligheidsbril met UV-bescherming. Deze bril is ideaal voor het werken in de buitenlucht, terwijl je goed beschermd bent tegen de effecten van langdurige blootstelling aan zonlicht. Ga je laswerkzaamheden uitvoeren? Dan voldoet een standaard veiligheidsbril niet. Hiervoor gebruik je een lasbril: de speciale veiligheidsbril voor laswerk. Een lasbril beschikt vaak over opklapbare donkere glazen die je ogen ook optimaal beschermen tegen vonken. Voor verschillende soorten lastechnieken heeft GAMMA de juiste veiligheidsbril in het assortiment. Ga je werken met een kettingzaag? Dan is alleen een stofbril of veiligheidsbril op sterkte niet voldoende, maar volledige gezichtsbescherming aan te raden. Denk ook aan voldoende gehoorbescherming.

Veiligheidsbril kopen: tips en waarop letten?

De meeste veiligheidsbrillen lijken qua montuur op een normale bril. De glazen zijn echter wel van een speciaal materiaal. Als je brildragend bent, dan kies je voor een veiligheidsbril op sterkte of een overzetbril. Een overzetbril zet je over je normale bril heen. Bij het kopen van een veiligheidsbril is het goed om rekening te houden met een aantal punten:

  • Bedenk tegen welke risico’s de veiligheidsbril moet beschermen, zoals straling, stof, deeltjes of chemische risico’s.
  • Welke mate van bescherming is nodig en welk deel van het gezicht moet worden afgeschermd? Heb je een dichte stofbril nodig?
  • Hoe vaak ga je de veiligheidsbril gebruiken? Dan is het comfort en design mogelijk ook belangrijk. Met een Bolle-veiligheidsbril kies je bijvoorbeeld voor een modern design en veel draagcomfort.
  • Welke eisen stelt de wet voor jou op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen? Is een stofbril voldoende of heb je volledige gezichtsbescherming nodig?

Veiligheidsbrillen bij GAMMA

Alle veiligheidsbrillen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Bestel je bril eenvoudig online of bezoek een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Bekijk ook het volledige assortiment veiligheidsmiddelen, van lasbrillen tot stofbrillen en van veiligheidsbrillen op sterkte tot Bolle-veiligheidsbrillen met een modern design.

Recent bekeken