Profielen

Bent u op zoek naar houten profielen zoals latten, sierlijsten, hoekprofielen of deurlijsten? Of wilt u houten lijsten om de lambrisering af te werken of een totale nieuw deurtoog te maken? Maar misschien bent u nog met het grovere werk bezig en heeft u profielen nodig om een nieuwe muur te bouwen en netjes te stucen. Dan heeft GAMMA de Gyproc stuc profielen en de profielen om cellenbeton te plaatsen. Bekijk het grote assortiment profielen bij GAMMA van zowel hout als kunststof als metaal en aluminium. Voor zowel de bouwconstructie als afwerkprofielen.

Houten profielen

GAMMA heeft een grote sortering aan houten profielen, latten, hoeklatten, sierlijsten en alles wat u hierbij zou kunnen bedenken. Ga naar de bouwmarkt of laat u online inspireren voor lambrisering van panelen.

Kunststof profielen

De nieuwe kunststof buitengevel mag nu afgewerkt worden. Met de kunststof profielen van Durasid maakt u er een mooi en totaal geheel van. Maar GAMMA heeft ook kunststof profielen voor binnen oals u-profielen voor een schuifdeursysteem. Bekijk de mogelijkheden.

Aluminium profielen

Maak met metalen profielen een stevige constructie. Met aluminium profielen kunt u trappen, tafels en drempels op een fraaie manier afwerken. Bekijk wat u nodig heeft.

Recent bekeken