close

Meubelbeslag & accessoires

Functioneel of decoratief meubelbeslag en de juiste accessoires vindt u bij GAMMA.

Handgrepen en kastknoppen

Voor het openen van een lade of kastdeur heeft GAMMA een enorm assortiment knoppen en grepen. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen.

Schuifdeurrails, ladegeleiders en laderails

Ladegeleiders zorgen ervoor dat uw lades soepel open en dicht gaan. En heeft u een schuifdeur dan kunt u deze gemakkelijk openen en sluiten met een schuifdeurrail.

Wielen en rollen

Zelf een meubelstuk gemaakt of een tafel of kastje dat u graag wilt kunnen verplaatsen? Met de juiste wielen en rollen is dit heel eenvoudig.

Meubelscharnieren

Zelf een meubel gemaakt of kastdeur die u wilt monteren? Gebruik hiervoor meubelscharnieren. Een goed scharnier moet stevig zijn en ervoor zorgen dat u een deurtje of onderdeel soepel kunt openen en sluiten. Bij GAMMA vindt u het scharnier dat het beste past bij uw klus.

Tafelpoten & meubelpoten

Een nieuwe tafel timmeren of een oude renoveren? Bij GAMMA bent u aan het juiste adres voor tafelpoten en staanders in verschillende vormen, materialen en kleuren.

Plankdragers en schapdragers

Een losse plank bevestigen aan de muur, doet u met een plankdrager. De plankendragers van GAMMA zijn solide en zorgen ervoor dat uw spulletjes veilig op hun plek blijven staan.

Kastsloten en deurmagneten

Een eenvoudige manier om uw kastdeur vast te zetten is het gebruik van een snapper. Bij GAMMA vindt u snappers die werken op magneten, maar ook snappers met een zogeheten koffer- of eierkistsluiting. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een deugdelijk kastslot.

Steigerbuizen

Steigerbuizen kunt u gebruiken om zelf meubelen te maken met een industriƫle look. Bij GAMMA vindt u steigerbuizen, maar ook diverse koppelstukken en andere accessoires.

Vilt en stoelpootdoppen

Om uw vloer te beschermen tegen vervelende krassen kunt u stoelglijders en vilt gebruiken.