Meubelbeslag kopen bij GAMMA

Meubelbeslag omvat alle dingen waarmee je meubels compleet maakt of verfraait. Denk aan een mooie knop of greep, tot een slot en andere praktische zaken, zoals plankdragers, steunen en schuifrailsystemen voor ladekasten. Bij GAMMA vind je een ruim aanbod meubelbeslag online om jouw meubelproject compleet te maken. Bouw zelf een nieuwe kast of ander meubel, of vervang verouderd meubelbeslag door een andere knop of greep te monteren. Met het meubelbeslag van GAMMA geef je elk meubel een eigen identiteit en unieke uitstraling. Laat jezelf verrassen door een geheel nieuwe look of vervang traditionele laden door een modern schuifrailsysteem. De mogelijkheden met meubelbeslag zijn vrijwel eindeloos.

Verschillende soorten meubelbeslag

Bij GAMMA kies je uit een groot assortiment meubelbeslag in de webshop en in de bouwmarkt. Voor elke klus hebben we een passende oplossing. Met nieuwe knoppen en grepen geef je jouw meubels een nieuwe uitstraling, met ladegeleiders en schuifrailsystemen laat je lades vanaf nu heel soepel lopen. En wil je een open kast eenvoudig van deuren voorzien? Kijk dan eens in ons aanbod meubelscharnieren. Om de inhoud van een kast te beveiligen, monteer je eenvoudig snappers en sloten. Zoek je een mooie decoratieve manier om een meubelstuk af te werken? Bekijk dan onze poten en staanders waarmee je jouw meubel echt uniek maakt. Voor het gemakkelijk kunnen verplaatsen van je meubel zijn onze wielen en rollen erg handig. Liever schuiven? Gebruik vilt en meubeldoppen voor bescherming van je vloer.

Meubelbeslag online kopen of in de bouwmarkt afhalen

Voor elk meubelstuk hebben we bij GAMMA meubelbeslag om je klus helemaal af te maken. Voor een nette afwerking kies je uit een groot aanbod verschillende soorten, maten en materialen om jouw project af te ronden. Nieuwe grepen en knoppen maken echt het verschil! Kies voor een sierlijke en bronskleurige handgreep of juist een trendy, strak roestvrijstalen ontwerp. Bekijk het volledige aanbod meubelbeslag in de webshop of kom naar een GAMMA-bouwmarkt. Er is er altijd een in je buurt. Onze medewerkers helpen je graag een goede keuze te maken. Weet je al precies welk meubelbeslag je nodig hebt? Bestel eenvoudig online. Vandaag besteld is morgen al in huis. Bekijk ook ons aanbod kasten en opbergers, of losse balken, latten en planken om je eigen meubel te maken.

Recent bekeken