2 resultaten
Twinny Load dakkoffer GBX 530
(3)
Breedte: 90.0cm Hoogte: 40.0cm Lengte: 201.0cm
De Twinny Load GBX 530 is een compacte dakkoffer met een volume van 530 liter en een maximale belastbaarheid van 75 kg. De Twinny Load GBX 530 is een compacte dakkoffer met een volume van 530 liter en een maximale bel...
309.
00
Alleen in bouwmarkt te koop
Twinny Load dakkoffer GBX 330
(4)
Breedte: 138.0cm Hoogte: 36.0cm Lengte: 78.0cm
De Twinny Load GBX 330 is een compacte dakkoffer met een volume van 330 liter en een maximale belastbaarheid van 75 kg. De Twinny Load GBX 330 is een compacte dakkoffer met een volume van 330 liter en een maximale bel...
209.
00
Alleen in bouwmarkt te koop

Dakkoffer kopen?

Bij GAMMA hebben we (universele) dakkoffers die geschikt zijn voor vrijwel alle auto's. Bevestig de dakkoffer eenvoudig op de dakdragers van je auto. Heb je nog geen dakdragers? Ook deze kan je eenvoudig en snel online bestellen of ophalen in de bouwmarkt.

Hoeveelheid bagage

Een dakkoffer is enorm handig voor het meenemen van net dat beetje extra bagage. Een dakkoffer is geschikt voor het meenemen van lichte bagage. Belangrijk is om rekening te houden met de daklast van de auto. Als de daklast van de auto 90 kilo is, je dakkoffer 15 kilo weegt en de dakdragers 10 kilo. Dan is de hoeveelheid die je mee kan nemen in de dakkoffer 65 kg.

Neem de zware bagage altijd mee in de kofferbak. De beste verdeling van het gewicht wat je kan meenemen in een dakkoffer is 50% tussen de dakdragers, 25% aan de voorkant en de andere 25% aan de achterkant.

Overige tips

De maximum snelheid voor het rijden met een dakkoffer of skibox is gelijk aan de snelheid van een auto zonder dakkoffer. De bagage in de dakkoffer moet je nooit los meenemen. De spullen kunnen zo verschuiven en de dakkoffer beschadigen bij het remmen met de auto. Probeer ze zo goed mogelijk vast te zetten met spanbanden. Hou er rekening mee dat het kan zijn dat bij regen een dakkoffer kan lekken. Vervoer in de dakkoffer dus geen spullen die absoluut droog moeten blijven.

Recent bekeken