• Continental
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Continental fietsbanden

2 resultaten
Continental binnenband Tour 28 S40
Kleurfamilie: Zwart Breedte: nullmm Hoogte: nullm
De binnenband 28 S40 Continent is een standaard binnenband die uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik. De rolweerstand kan worden verbeterd en dankzij de samenstelling van...
8.
99
Alleen in bouwmarkt te koop
Continental binnenband Tout 28 S42
Kleurfamilie: Zwart Breedte: nullmm Hoogte: nullm
De binnenband 28 S42 Continent is een standaard binnenband die uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik. De rolweerstand kan worden verbeterd en dankzij de samenstelling van...
8.
49
Alleen in bouwmarkt te koop

Ben je een fervent fietser en heb je nieuwe banden nodig? Bekijk dan eens het assortiment Continental fietsbanden bij GAMMA. Of je nu een stadsfiets hebt of een mountainbike: wij hebben banden die geschikt zijn voor meerdere soorten fietsen. Neem een kijkje in ons online assortiment en schaf de banden van je voorkeur aan. Of breng een bezoek aan een GAMMA-bouwmarkt bij je in de buurt en koop ze eenvoudig daar.

Soorten Continental fietsbanden

Je kunt bij GAMMA terecht voor verschillende soorten Continental fietsbanden. Allereerst hebben we de onderverdeling gemaakt in binnenbanen en buitenbanden. Daarnaast kun je kijken naar de wielmaat. In ons assortiment vind je Continental fietsbanden van 26 inch en van 28 inch. De fietsbanden zijn verder geschikt voor onder andere stadsfietsen, tourfietsen en mountainbikes. Zo is er dus altijd wel een band die voor jouw specifieke fiets geschikt is.

Meer informatie over Continental

Continental is een bekend merk als het aankomt op banden. Niet alleen voor de fiets, ook voor auto’s en motoren heeft Continental verschillende banden beschikbaar. Continental banden is onderdeel van Pon: een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten.

Continental fietsbanden kopen bij GAMMA

Ga naar GAMMA (dat kan je zowel online als bij een bouwmarkt bij je in de buurt doen) en kies de Continental fietsbanden van je voorkeur. Wat voor producten je ook bij ons online bestelt, je profiteert altijd van verschillende voordelen.
• Zo heb je altijd de keuze uit een webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen.
• We bezorgen al je online bestellingen vanaf €40 gratis thuis.
• Je kunt je spullen ook zelf komen afhalen bij de dichtstbijzijnde GAMMA-bouwmarkt.
• Je hebt de mogelijkheid om advies te vragen via de handige kluschat of door ons klusadvies te bekijken.

Recent bekeken