• Tunnel
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Kattenluiken

14 resultaten
Bekijk de TOP 10

Kattenluiken kopen bij GAMMA

Vind je het vervelend om steeds de deur open te doen voor je kat of wil je dat de kat ook naar binnen en buiten kan als je niet thuis bent? Dan is een kattenluik kopen dé oplossing voor jou. Er zijn ontzettend veel verschillende kattenluiken, zoals een kattenluik met sensor of kattenluiken met chip. Wanneer je het liever zo simpel mogelijk wilt houden, kun je natuurlijk een basic kattenluik kopen. Met GAMMA Klusservice is een kattenluik van het merk GAMMA of een van onze andere kattenluiken in een mum van tijd geplaatst.

Is een kattenluik tochtvrij?

Wellicht is een van de vragen die bij je opkomt of een kattenluik tochtvrij is. Bij de kattenluiken van GAMMA, en ook de kattenluiken met microchip, gaat het luikje altijd netjes dicht. Je kiest doorgaans zelf de draairichting van het luik waardoor het kattenluik weer automatisch sluit wanneer je kat naar binnen of buiten is gegaan.

Een kattenluik met sensor

Basic kattenluiken bieden toegang tot je huis voor iedere kat. Wil je voorkomen dat onbekende katten naar binnen komen? Kies dan voor een kattenluik met sensor of een kattenluik met chip. De kattenluiken met chip zorgen ervoor dat alleen jouw katten naar binnen kunnen. Het kattenluik met chip reageert op de microchip die je aan de halsband van je kat hangt. Herkent het kattenluik de microchip van je kat, dan zal het direct opengaan en je kat binnenlaten. Een kattenluik van het merk GAMMA met chip voorkomt dan ook dat katten van bijvoorbeeld je buren stiekem naar binnen glippen. Wil je een kattenluik kopen voor buitendeuren, maar is je deur te dik? Dan zijn er ook tussenstukken verkrijgbaar om het kattenluik passend te maken. Uiteraard zijn onze kattenluiken ook te plaatsen in boarddeuren.

Altijd succes met een kattenluik van GAMMA

Voor een ruim aanbod kattenluiken met of zonder chip ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Op onze website vind je tips voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende klussen. Kom je er niet uit of wil je een advies op maat? Dan ben je ook van harte welkom in een van onze winkels.

Recent bekeken