Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Varta powerbank Energy 5000 mAh
1 klantreview
Met deze powerbank van Varta kom je nooit meer voor de onaangename verrassing van een lege smartphonebatterij te staan. De powerbank kan tegelijkertijd tot 3 apparaten opladen e... Met deze powerbank van Varta kom je nooit meer voor de onaangename verrassing van een lege smartp...
16.
99
Bekijk alles in powerbank

Powerbank kopen bij GAMMA

Een powerbank is een handige mobiele accu voor al je apparaten die je onderweg wil opladen. Door een powerbank te kopen, ben je niet meer afhankelijk van een stopcontact, en voorzie je jouw telefoon of andere mobiele apparaten eenvoudig van een nieuwe lading. Met een USB-kabel koppel je een powerbank gemakkelijk aan je smartphone, tablet of ander mobiel apparaat. Grotere powerbanks kunnen een gemiddelde telefoon tot wel 8 keer opladen. De capaciteit in mAh geeft aan hoeveel stroom de powerbank kan leveren en hoe vaak je jouw device er in de praktijk mee oplaadt. Bij GAMMA vind je powerbanks van verschillende groottes, zodat er altijd een powerbank is die bij je behoeften past.

Verschillende soorten powerbanks

Een powerbank kopen betekent dat je de keuze hebt uit verschillende soorten powerbanks. Ben je op zoek naar een powerbank voor het vliegtuig, misschien wel een wireless power bank of een powerbank op zonne-energie voor tijdens het maken van wandelingen of kamperen? Een powerbank voor het vliegtuig voldoet aan speciale eisen, omdat deze niet te veel capaciteit in mAh mag hebben. Ook mag je ze alleen in je handbagage meenemen. Een wireless power bank is een gewone powerbank, maar heeft ook de mogelijkheid om je telefoon zonder kabel op te laden. Hiervoor gebruiken moderne smartphones de Qi-technologie. Voor mensen die graag lange trektochten maken of hun USB-apparaten graag helemaal duurzaam willen opladen, is een powerbank op zonne-energie erg interessant. Powerbanks komen in veel verschillende maten, van een kleine handformaat powerbank die eenvoudig in je broekzak past, tot een grote powerbank waarmee je zelfs een laptop oplaadt.

Ultieme vrijheid met een wireless power bank

Welke soort je ook kiest, met een powerbank heb je de vrijheid om een of zelfs meerdere apparaten op te laden. Waar je ook bent – met een powerbank in het vliegtuig of op de fiets – je zit nooit meer zonder stroom. Kijk dus onbeperkt naar films, luister muziek of surf op internet zonder je zorgen te maken over je accuduur. En is je powerbank leeg? Dan sluit je hem eenvoudig aan op een stopcontact, een laptop of ander apparaat met USB-aansluiting. Bekijk ons aanbod online of kom naar een GAMMA-bouwmarkt in de buurt. Een van onze medewerkers geeft je graag meer advies. Vandaag online besteld, is morgen al in huis! Bekijk ook ons aanbod batterijen en batterij-opladers.

Recent bekeken