Rookmelders

36 resultaten
Bekijk de TOP 10

Een rookmelder waarschuwt bij rook en brand. Wel zo veilig in huis of een appartement. Er zijn brandmelders op batterijen of netstroom verkrijgbaar. Ook in het assortiment van GAMMA: slimme rookmelders. Je ontvangt dan via een app op je smartphone of tablet een melding als de melder alarm slaat. Ook voor koolmonoxidemelders en brandblussers ben je bij GAMMA aan het juiste adres.

Rookmelder kopen

Let bij aankoop van een rookmelder, brandmelder of brandalarm op voor welke energiebron je kiest. Batterijen of netstroom. Dit staat in de productbeschrijving. Rookmelders op netstroom kun je aan elkaar koppelen. Als een melder alarm slaat, geven alle melder een signaal af.

Brandmeldinstallatie

Een rookmelder wordt ook wel een brandmeldinstallatie genoemd. De melder waarschuwt bij rook en brand. Onmisbaar in de woning.

Rookmelder koppelbaar

Verschillende rookmelders zijn op elkaar aangesloten. Detecteert een melder brand of rook, dan slaan alle melders alarm. Handig in een woning met meerdere verdiepingen.

First alert rookmelder

Bij GAMMA zijn rookmelders van verschillende merken verkrijgbaar. Zoals First alert rookmelders. Bekijk ook ons aanbod koolmonoxidemelders.

Recent bekeken