Camerabeveiliging

55 resultaten
Bekijk de TOP 10

Om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden, heeft GAMMA diverse alarmsystemen in het assortiment. Een beveiligingscamera geef zicht op wie er jouw terrein opkomt of huis in gaat. Steeds meer van deze camera’s zijn draadloos en digitaal. Een dummycamera kan ongenode bezoekers afschrikken. Bij GAMMA vind je ook parkeercamera’s, om de auto of caravan veilig te stallen. Ook zijn er babyfoons verkrijgbaar, om de kleintjes in de gaten te kunnen houden.

Camerabewaking met IP camera

Met een IP camera worden de beelden van de beveiligingscamera opgenomen en via een computernetwerk verstuurd. Sommige van deze camera’s werken via wifi. Bekijk ook ons klusadvies beveiliging met ip camera's.

Beveiligings camera en bewakingscamera

Een beveiligingscamera of bewakingscamera is hetzelfde. Het apparaat is geschikt voor inbraakbeveiliging omdat je via een camera kunt zien wat zich, bijvoorbeeld, rondom het huis afspeelt.

Elro camera

Bij GAMMA vind je beveiligingscamera's van verschillende merken. Zoals van Foscam en Elro.

Buitencamera en draadloze camera

Niet alle camera’s zijn geschikt voor gebruik buitenshuis. Let erop als je een bewakingscamera wilt kopen waarvoor je deze wilt gebruiken. Met een draadloze camera hoef je bijvoorbeeld geen draden te trekken.

Recent bekeken