Stekkers

60 resultaten
Bekijk de TOP 10

Met de stekkers van GAMMA kun je elektrische apparaten van stroom voorzien of zorgen dat de verlichting van de caravan of aanhangwagen werkt. Voor de reizigers zijn er wereldstekkers en reisstekkers, voor het opladen van de telefoon of camera in het buitenland. Aan het kamperen? Onze CEE-stekkers, verloopstekkers en contrastekkers zorgen voor stroom in de tent of caravan. Deze stekkers zijn ook geschikt voor op de bouwplaats.

Perilex stekker

Met een Perilex stekker kun je een elektrisch kooktoestel van stroom voorzien. Geschikt voor het aansluiten van een keramische kookplaat of inductie kookvlak. Bekijk ons aanbod Perilex stekkers.

Wereldstekker kopen?

Waar de reis ook heen gaat, met een wereldstekker kun je ook in het buitenland jouw elektronische apparaten van stroom voorzien. Handig voor het opladen van de smartphone of laptop!

Verloopstekker

In ons assortiment vind je verloopstekkers geschikt voor op de camping in binnen- en buitenland. Met deze geaarde stekkers en CEE-stekkers kun je elektrische apparaten in de tent of caravan van stroom voorzien. Onmisbaar tijdens het kamperen!

7 polige stekker

Een 7-polige stekker zorgt dat je vanuit de auto het remlicht, knipperlicht en andere verlichting van de aanhangwagen, trailer, caravan of fietsendrager kunt bedienen. Deze weerbestendige stekker staat ook bekend als standaard stekker.

CEE contrastekker & campingstekker

Deze CEE-stekkers zijn spatwaterdicht en kun je gebruiken op de bouwplaats of camping. Let altijd op het aantal polen van de contrastekker.

Euro stekker

Een euro stekker, ook wel platte stekker genoemd, herken je aan de twee pinnen en past zowel op een geaard als ongeaard stopcontact.

Stekkerdozen

Niet genoeg stopcontacten in huis? Met onze stekkerdozen creëert u in een keer twee tot wel tien extra stopcontacten. Bekijk ons aanbod stekkerdozen.

Recent bekeken