Lasklemmen & verbindingsklemmen

20 resultaten
Bekijk de TOP 10

Met de lasklemmen en kroonklemmen van GAMMA kun je snel, veilig en eenvoudig meerdere stroomdraden en snoeren met elkaar verbinden. Deze klemmen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook met een wartel, kabelmof en andere verbindingsklemmen kun je elektradraden met elkaar verbinden. Bekijk ons klusadvies elektraals je elektriciteit gaat aanleggen of stroomdraden met elkaar wilt verbinden.

Lasklem gebruiken en aansluiten

Met een lasklem kun je snel en eenvoudig meerdere elektradraden van dezelfde kleur met elkaar verbinden. Door de gestripte draden in de lasklem te stoppen, ontstaat een verbinding. Bij GAMMA zijn lasklemmen in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Kabelmof, wartelmof

Met een kabelmof creëer je een veilige, waterdichte verbinding voor elektriciteit. Handig om meerdere kabels samen te laten komen en voor ondergrondse verbindingen. Met een wartelmof kun je meerdere elektriciteitsdraden met elkaar verbinden.

Kroonklem

Met kroonklemmen, of kroonstenen, kun je elektriciteitsdraden en -snoeren van dezelfde kleur met elkaar verbinden. Let op dat de klemmen buiten de inbouwdozen blijven. Gebruik voor 12V-verlichting porseleinen kroonklemmen, om oververhitting te voorkomen.

Recent bekeken