Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
  • Busch-Jaeger
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Busch-Jaeger Inbouw Dimmer LED 2-100 W
38 klantreviews
Geschikt voor: LED, Halogeen, Gloeilamp Materiaal: Kunststof, Metaal Soort materiaal: Plastic, Ijzer
De Busch-Jaeger Inbouw Dimmer LED 2-100 W is een stijlvolle, maar bovenal functionele inbouwdimmer voor in huis. Deze dimmer is bedoeld voor het dimmen van led-lampen. De dimmer... De Busch-Jaeger Inbouw Dimmer LED 2-100 W is een stijlvolle, maar bovenal functionele inbouwdimme...
114.
00
Bekijk alles in dimmer

De verlichting in huis is heel belangrijk en het is prettig als je bepaalde led-verlichting ook kunt dimmen om wat meer sfeer in huis te creëren. Kies daarom voor Busch-Jaeger led-dimmers want die zijn ongetwijfeld zeer geschikt voor je. Het aanbod is niet heel ruim bij ons maar dat is ook niet nodig als je een dimmer voor je led-verlichting nodig hebt. Goed is nu eenmaal goed toch? De meeste van deze lichtoplossingen zijn alleen bij ons in de bouwmarkt te koop, maar er is ook een type dat online bij GAMMA te bestellen is.

Het voordeel van een Busch-Jaeger led-dimmer

Als je kiest voor een led-dimmer van Busch-Jaeger, dan is het grote voordeel daarvan dat je ook je led-lampen ermee kunt dimmen. Een standaard dimmer werkt meestal niet als je led-lampen gebruikt in huis. We hebben ook led-dimmers van dit merk met wisselschakeling, wat inhoudt dat je vanaf twee verschillende plaatsen in huis het licht kunt regelen.

Meer over het merk Busch-Jaeger

Busch-Jaeger is al jarenlang marktleider in de installatietechniek en beschikt over meer dan 130 jaar ervaring. Het Duitse bedrijf behoort tot de ABB-groep en heeft een compleet assortiment van ruim 5.500 artikelen. Behalve led-dimmers horen daar ook complete installatieprogramma’s met schakelaars, wandcontactdozen, bewegingsmelders en serie-inbouwapparaten bij. De producten voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zo weet je zeker dat je met een led-dimmer van dit merk goed zit.

Busch-Jaeger led-dimmer kopen bij GAMMA

GAMMA heeft verschillende soorten led-dimmers van het merk Busch-Jaeger in het assortiment. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt helemaal af van wat je nodig hebt en wat je wensen zijn. Als je niet precies weet welke je nodig hebt, is het wellicht verstandig om een handige kluschat met een van onze deskundige medewerkers op te starten. Dan krijg je vast antwoord op alles wat je wilt weten over dit type dimmers. Bestel vervolgens de Busch-Jaeger led-dimmer van je voorkeur of bezoek een van onze GAMMA-bouwmarkten.

Recent bekeken