Je gekozen filters: wis filters
  • Gira
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


3 resultaten
Gira ST55 inbouw dimmer LED/gloei/halogeen
19 klantreviews
Kleurfamilie: Metaal Materiaal: Metaal, Kunststof Breedte: 71mm
LV-dimmer met druk-wisselschakelaar van Gira ST55 en potentiometer voor instelling van de basislichtsterkte. Geschikt voor dimmen van HV-LED-lampen en spaarlampen (3-60Watt), gl... LV-dimmer met druk-wisselschakelaar van Gira ST55 en potentiometer voor instelling van de basisli...
105.
00
Bekijk alles in dimmer
Gira ST55 centraalplaat dimmer wit
Uitstekend beoordeeld
15 klantreviews
Kleurfamilie: Wit Materiaal: Kunststof Breedte: 55mm
Met de Gira ST55 dimmerknop met plaat wit maakt u uw dimmer weer compleet als deze beschadigd of incompleet is geraakt. De dimmerknop met plaat past op elk dimmer basiselement u... Met de Gira ST55 dimmerknop met plaat wit maakt u uw dimmer weer compleet als deze beschadigd of ...
11.
99
Bekijk alles in centraalplaat met dimmerknop
Gira E2 Inbouw Centraalplaat Dimmer Mat Zwart
Kleurfamilie: Zwart Materiaal: Kunststof Breedte: 55mm
Wat is de centraalplaat van een dimmer? Voordat je de centraalplaat van je dimmer uitzoekt. Kies je eerst een dimmer basiselement. Wanneer je een basiselement gevonden hebt van ... Wat is de centraalplaat van een dimmer? Voordat je de centraalplaat van je dimmer uitzoekt. Kies ...
19.
99
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in centraalplaat met dimmerknop

Ga je aan de slag met de verlichting in je woning en heb je daar ook geschikte dimmers voor nodig? Misschien dat ons assortiment Gira dimmers dan de oplossing voor je biedt. Maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden want in ons assortiment vind je dimmers die geschikt zijn voor led-, halogeen- en gloeilampen. Je kunt al deze lichtoplossingen online bij ons kopen, maar ook in onze bouwmarkten (die je vindt in heel Nederland) kun je prima hiervoor terecht.

Verschillende soorten Gira dimmers

In het assortiment van GAMMA vind je verschillende oplossingen op het gebied van Gira dimmers. Voor elk soort verlichting hebben we wel een geschikte dimmer van het merk Gira voor je beschikbaar. Zo hebben we Gira dimmers voor:
• gloeilampen;
• led-verlichting;
• halogeenlampen.
Sommige van deze dimmers zijn multifunctioneel zodat je ze voor alle drie de verlichtingssoorten kunt gebruiken. Wel zo handig toch?

Meer over Gira

De naam Gira staat voor moderne systematische gebouwentechniek. Het doel van dit bedrijf is om wonen comfortabeler, veiliger en energiezuiniger te maken. Dat doet Gira met behulp van intelligente functies en gebruiksvriendelijke apparaten. Niet alleen op het gebied van verlichting en verwarming maar bijvoorbeeld ook op het gebied van deurcommunicatie-, multimedia- en veiligheidssystemen. Daarbij vormen de bekroonde schakelaarprogramma’s met veeleisende designs het perfecte kader om de diverse oplossingen te integreren.

Gira dimmer kopen bij GAMMA

GAMMA heeft verschillende soorten dimmers van het merk Gira in het assortiment. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt helemaal af van wat je nodig hebt en wat je wensen zijn. Weet je niet precies welk soort dimmer voor jouw situatie het meest geschikt zou zijn? Vraag het dan even aan een van onze medewerkers in de bouwmarkt of start online een kluschat. Dan krijg je antwoord op alles wat je wilt weten. Bestel vervolgens de Gira dimmer van je voorkeur of bezoek een van onze GAMMA-bouwmarkten. Zo heb je je gewenste dimmer al heel snel in huis.

Recent bekeken