• Gira
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Gira schakelaars

5 resultaten

Ben je bezig met het aanleggen van elektriciteit in je huis en heb je nieuwe stopcontacten, lichtpunten en andere zaken nodig? Misschien dat ons assortiment Gira schakelaars je dan verder op weg kan helpen. Maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden want ons assortiment op dit gebied is zeer uitgebreid. Je kunt al deze elektriciteitsbenodigdheden online bij ons kopen, maar ook in onze bouwmarkten (die door heel Nederland verspreid liggen) kun je prima hiervoor terecht.

Verschillende soorten Gira schakelaars

In het assortiment van GAMMA vind je verschillende soorten Gira schakelaars en andere oplossingen op het gebied van de stroomvoorziening in huis. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere:
• stopcontacten;
• wipschakelaars;
• wisselschakelaars;
• coax contactdozen;
• kruisschakelaars;
• en nog veel meer.

Meer over het merk Gira

Gira houdt zich voornamelijk bezig met moderne systematische gebouwentechniek. Daarbij is het bedrijfsdoel van de onderneming om wonen comfortabeler, veiliger en energiezuiniger te maken. En daar heeft Gira allerlei handige, intelligente functies en gebruiksvriendelijke apparaten voor. Niet alleen op het gebied van verlichting en verwarming, maar ook als het aankomt op deurcommunicatie-, multimedia- en veiligheidssystemen. De bekroonde schakelaarprogramma’s met veeleisende designs vormen daarvoor de perfecte basis om de diverse oplossingen in te integreren.

Gira schakelaar kopen bij GAMMA

GAMMA heeft allerlei soorten Gira schakelaars in het assortiment. Welke jij het beste kunt gebruiken, hangt helemaal af van wat je nodig hebt en wat je wensen zijn. Twijfel je over welk soort schakelaar voor jouw situatie het meest geschikt zou zijn? Vraag dan even om advies aan een van onze medewerkers in de bouwmarkt of start online een kluschat. Bestel vervolgens de Gira schakelaars van je voorkeur of bezoek een van onze GAMMA-bouwmarkten. Zo heb je je gewenste schakelaars al heel snel in huis.

Recent bekeken