Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


3 resultaten
DeWalt 18V XR accuboormachine DCD771S2-QW incl. 2 accu's 1.5Ah + lader
Uitstekend beoordeeld
33 klantreviews
Materiaal doeloppervlak: Metaal, Hout Functies: Boren, Schroeven Boorkop-aansluiting: Snelspanboorkop
De DEWALT XR DCD771S2-QW is een krachtige 18V Lithium-Ion schroef-/boormachine (42Nm) met 2 zuinige 1,5Ah accu's die een lange werktijd garanderen. Door de 16 koppelinstellingen... De DEWALT XR DCD771S2-QW is een krachtige 18V Lithium-Ion schroef-/boormachine (42Nm) met 2 zuini...
169.
00
Bekijk alles in accuboormachine
DeWalt 18V XR klopboormachine brushless DCD709D2T-QW incl. 2 accu's 1.5Ah + lader sticker sticker
Uitstekend beoordeeld
7 klantreviews
Materiaal doeloppervlak: Steen, Metaal, Hout Functies: Boren, Kloppen, Schroeven Boorkop-aansluiting: Snelspanboorkop
De DEWALT XR DCD709D2T-QW is een zéér krachtige, professionele 18V Lithium-Ion accuklopboormachine (65Nm) met 2 zuinige 2,0Ah accu's die een lange werktijd garanderen. De innova... De DEWALT XR DCD709D2T-QW is een zéér krachtige, professionele 18V Lithium-Ion accuklopboormachin...
223.
00
Bekijk alles in klopboormachine
DeWalt 18V XR boorhamer brushless DCH133N-XJ (zonder accu) sticker sticker
1 klantreview
Materiaal doeloppervlak: Beton, Steen Functies: Beitelen, Hameren Boorkop-aansluiting: SDS-Plus-boorkop
De DEWALT XR DCH133N-XJ is een krachtige snoerloze 18V boorhamer die geleverd wordt zonder accu en lader. De innovatieve "brushless" technologie geeft de machine een 50% langere... De DEWALT XR DCH133N-XJ is een krachtige snoerloze 18V boorhamer die geleverd wordt zonder accu e...
169.
00
Bekijk alles in boorhamer

Een DeWalt boormachine kopen

DeWalt is een van de meest populaire en gerespecteerde merken als het gaat om boormachines. Hun productlijn bevat een breed assortiment aan boormachines, variërend van instapmodellen tot professionele machines. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, DeWalt heeft de juiste boormachine voor jou.

Kracht en ergonomie

Een van de belangrijkste voordelen van een DeWalt boormachine is zijn kracht. De meeste modellen zijn voorzien van krachtige motoren die in staat zijn om moeiteloos door verschillende materialen te boren, zoals hout, metaal en beton. Dit maakt ze ideaal voor een groot aantal toepassingen, zoals bouw, renovatie en reparatiewerkzaamheden. De boormachines van DeWalt zijn ontworpen met ergonomie in gedachten, waardoor ze comfortabel en gemakkelijk te gebruiken zijn voor langere perioden.

Duurzaam en veelzijdig

Een ander voordeel van een DeWalt boormachine is zijn duurzaamheid. Deze boormachine is gemaakt hoogwaardige materialen en gaat lang mee. De modellen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden en intensief gebruik, wat ze een goede keuze maakt voor professionele aannemers en bouwers.
Bovendien zijn DeWalt boormachines zeer veelzijdig. De meeste modellen worden geleverd met verschillende boorbits en accessoires, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende taken. Of je nu een gat moet boren, een schroef moet vastdraaien of een moer moet losmaken, boormachines van DeWalt kunnen het allemaal.

Soorten boormachines van DeWalt

DeWalt heeft een breed en betrouwbaar aanbod aan boormachines, hieronder een aantal voorbeelden:
• Een DeWalt klopboor kan boren in zowel hout als metaal, evenals in beton en steen. Deze machine heeft een hamerfunctie die zorgt voor een kloppende beweging tijdens het boren, waardoor het gemakkelijker wordt om door harde materialen te boren.
• Een DeWalt boorhamer is ontworpen voor het boren in harde materialen zoals beton en steen. Het apparaat heeft een pneumatische hamerfunctie die de boorkop op en neer beweegt terwijl hij draait, waardoor het boren veel sneller gaat dan met een klopboormachine.
• Een DeWalt elektrische schroevendraaier is een handig gereedschap voor het snel en gemakkelijk vastdraaien of losdraaien van schroeven. Deze schroevendraaier heeft een krachtige motor met een instelbare snelheid, waardoor het apparaat geschikt is voor een flinke aantal toepassingen.

Recent bekeken