• Boorhamer
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Boorhamer

46 resultaten
Bekijk de TOP 10

Wil je gaten boren in beton, metaal of steen? Bij GAMMA kun je de boorhamer kopen die bij je klus past. We hebben niet alleen boren van de beste merken in verschillende varianten voor je. We helpen je ook nog eens verder met klusadvies van GAMMA. Zodat je perfect weet hoe je het beste je boorhamer kunt inzetten voor je klus. Bekijk ons assortiment direct online.

Welke boorhamer kies jij?

Goede kwaliteit voor een goede prijs, daar gaat het je om als je gereedschap aanschaft. Dus ook als je een boorhamer wilt kopen. Daarom hebben we alleen maar topmerken in ons assortiment opgenomen. Je kunt in onze GAMMA webshop boorhamers kopen van de volgende topmerken:
- Bosch
- BOSCH Professional
- Hitachi

De specificaties van je boorhamer

Aan de linkerkant van het menu kun je heel eenvoudig aangeven aan welke specificaties je boorhamer moet voldoen. Welk vermogen je wilt, welke boorkopaansluiting hij moet hebben, het voltage, aantal versnellingen, stofafzuiging, werkverlichting, slagkracht en toerental. Inderdaad, dat zijn heel wat zaken om rekening mee te houden. Bij sommige boorhamers staat ‘Alleen in bouwmarkt te koop’. Als je deze boor wilt, zul je daarvoor dus naar de dichtstbijzijnde GAMMA moeten om hem daar te kopen. Een boorhamer huren kan ook bij GAMMA. Dat is vooral handig wanneer je niet vaak klust.

Advies nodig? Volg ons stappenplan voor boren!

Een gat boren in een muur of vloer die je niet zomaar. Zeker als je geen ervaring hebt hiermee. Enerzijds heb je daarvoor natuurlijk het juiste gereedschap nodig (een boorhamer van GAMMA), maar anderzijds ook de juiste kennis. Ook met dat laatste helpen we je graag. Check gewoon ons stappenplan voor een gat boren in een muur. Daarna verloopt je klus een stuk soepeler! Heb je toch nog een vraag? Stel hem aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken