• Gasbrander
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Gasbrander

6 resultaten

Het mooie van een gasbrander is dat je er van alles mee kunt doen. Zo is deze brander bijvoorbeeld geschikt om koperen leidingen mee te solderen, maar je kunt er ook net zo makkelijk je open haard of barbecue mee aansteken. Ben je een enthousiaste (thuis)kok? Dan kun je met de gasbrander de heerlijkste gerechten flamberen. Gebruik hem bijvoorbeeld voor je crème brûlée. Wat je bedoeling ook is met de brander, je zit goed bij GAMMA! Bekijk ons assortiment direct online in onze webshop en je kunt direct je ideale gasbrander kopen.

Let op de maximale werktemperatuur

In onze webshop vind je diverse soorten gasbranders. Ze zijn allemaal net iets anders. Het is aan jou om te bepalen welke het beste bij jouw situatie past. Heb je bijvoorbeeld een hoge werktemperatuur nodig? Je kunt kiezen uit gasbranders die een maximale werktemperatuur hebben van 650 graden, maar ook van het dubbele: 1300 graden Celsius.

Kies bij GAMMA uit gasbranders van merken als:
- Rothenberger
- GAMMA

Welk type gasbrander zoek je?

Aan de linkerkant in het menu kun je heel eenvoudig selecteren welke specificaties jouw gasbrander moet hebben. Bijvoorbeeld het doelmateriaal dat je gaat bewerken, de toepassing, prijs, hoogte en eventueel je favoriete merk.

Met ons klusadvies kom je verder!

Je kunt niet alleen bij GAMMA terecht voor de beste producten, maar ook voor het beste klusadvies op allerlei gebieden. Natuurlijk heb je onze tips vast niet nodig als het gaat om het flamberen van gerechten of om het aansteken van een haard of barbecue. Maar een leiding solderen is toch net even iets uitdagender. Zeker als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Check ons stappenplan leidingen solderen en je kunt direct aan de slag met je gasbrander.

Wil je meer weten over de producten in onze webshop of heb je een vraag over hoe je ze het beste kunt gebruiken? Stel hem aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken