• Aszuiger
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Aszuiger

4 resultaten
Aszuiger
(20)
49.
95
Alleen met GAMMA Voordeelpas
  • Online op voorraad

Wil je jouw kachel of barbecue goed kunnen schoonmaken? Je vindt bij GAMMA de juiste aszuiger die past bij jouw wensen en eisen. Gelukkig kun je bij GAMMA de juiste droogzuiger kopen voor elk type kachel of BBQ. Bekijk direct online ons assortiment en kies de juiste aszuiger voor jouw situatie.

Aszuigers voor verschillende doeleinden

Als het je vooral gaat om het opzuigen van as, dan heb je een andere droogzuiger nodig dan wanneer er ook nog stukjes kolen, hout of iets anders tussen de as kan zitten. Daarom kun je bij GAMMA kiezen uit aszuigers voor verschillende doeleinden. Maak je keuze uit deze drie verschillende types:
- Voor het opzuigen van fijn stof
- Voor droogzuigen in het algemeen
- Voor het opzuigen van grof vuil

Liever een aszuiger dan een stofzuiger

Een gewone stofzuiger is een stuk kwetsbaarder dan een aszuiger. Je wilt natuurlijk liever een robuust apparaat voor de as en eventuele andere delen die zijn overgebleven in het gedoofde vuur. Bovendien wil je ook niet dat de asdeeltjes in de stofzak van je stofzuiger blijven zitten en zo steeds voor een aslucht zorgen als je hem weer gebruikt. Om die redenen kies je er dus voor om een aszuiger te kopen in plaats van je oude vertrouwde stofzuiger. En wij hebben ze voor je!

Heel makkelijk asresten verwijderen

De meeste aszuigers hebben een uitlaatfilter, waardoor ze een stevige en langdurige zuigkracht kunnen garanderen. Het vermogen verschilt per product. Je kunt zelf het beste bepalen welke je nodig hebt. Soms zijn er aparte filters voor grote stukken vuil, zodat je die apart kunt verwijderen. Reiniging gebeurt in de meeste gevallen met één druk op de knop. Als optie kun je kiezen voor een aszuiger met handzuigslang. Daarmee kun je heel makkelijk asresten verwijderen in de verre hoekjes. Hopelijk kun je met deze informatie de aszuiger kopen die bij je past!

Recent bekeken