• Steelstofzuiger
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Steelstofzuiger

5 resultaten

Ben je op zoek naar een nieuwe steelstofzuiger? Bijvoorbeeld om in huis goed schoon te kunnen maken of om na het klussen de boel eens goed op te ruimen. Kies dan voor een steelstofzuiger uit ons online assortiment. We hebben steelstofzuigers op wielen en exemplaren waarbij het opvanggedeelte direct aan de steel bevestigd is. Waar gaat jouw voorkeur het meeste naar uit?

Wat is een steelstofzuiger?

Een steelstofzuiger is een stofzuiger met een steel. Waar bij normale (slede)stofzuigers er een aparte slede aan vastzit waar het vuil in wordt opgevangen, is dat bij een steelstofzuiger meestal niet het geval. Vaak zit op de steel zelf een opvanggedeelte bevestigd. Je kunt daardoor heel makkelijk met de stofzuiger door het huis lopen en hebt geen last van een karretje op wielen dat je steeds achter je aan moet trekken. Standaard steelstofzuigers zijn geschikt om droog te zuigen, maar er zijn ook exemplaren waarmee je vocht op kunt zuigen.

De voordelen van een steelstofzuiger

Er zijn steelstofzuigers met snoer en exemplaren die geen snoer bevatten. Een steelstofzuiger zonder snoer laad je op en heeft daardoor vaak wat minder zuigkracht dan eentje waar wel een stroomsnoer aan zit. De steelstofzuigers uit ons assortiment hebben overigens wel allemaal een snoer. Zo weet je zeker dat je stofzuiger voldoende zuigkracht heeft. Ze zijn daarbij zeer wendbaar, wegen meestal niet zo veel en je pakt ze er gemakkelijk bij en bergt ze weer op.

Steelstofzuiger kopen bij GAMMA

Wil je ook een steelstofzuiger kopen bij GAMMA? Ga dan naar een van onze bouwmarkten (die je door het hele land vindt) of bekijk ons assortiment online. Als je winkelt bij GAMMA profiteer je altijd van diverse voordelen. Zo kun je bij ons:
• vragen stellen via de handige kluschat;
• profiteren van tips en adviezen via ons klusadvies;
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• zelf je bezorgdag kiezen.

Recent bekeken