• Campingaz
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Campingaz gasflessen

6 resultaten

Of je nu een gasbarbecue hebt, op de camping wilt koken of een buitenkeuken hebt: met Campingaz gasflessen zorg je ervoor dat je kunt bakken en koken in de buitenlucht. Bij GAMMA vind je verschillende formaten gasflessen van het merk Campingaz in het assortiment. Kies de gasflessen die het beste bij jouw wensen en eisen passen en koop ze in een van onze bouwmarkten. Er zit er vast wel eentje bij je in de buurt. Op deze gasflessen zit geen statiegeld. Je koopt de fles en blijft eigenaar ervan. Je kunt ze alleen omruilen voor een andere volle cilinder. Niet alleen bij GAMMA maar ook via het Campingaz-inwisselprogramma.

Waarvoor gebruik je Campingaz gasflessen?

De Campingaz gasflessen of hervulbare cilinders zijn bedoeld voor kleiner verbruik voor op de camping, om op te koken of voor de gasbarbecue. Ze zijn in bijna alle Europese landen verkrijgbaar en zijn voorzien van een veiligheidsventiel. Zo heb je altijd de mogelijkheid om (met een bijbehorende kookplaat, gasbarbecue of buitenkeuken) veilig te bakken en te braden. De gasflessen van Campingaz bevatten de brandstof butaan.

De voordelen van Campingaz gasflessen bij GAMMA kopen

Of je nu Campingaz gasflessen of compleet andere spullen wilt gaan kopen bij GAMMA: je profiteert bij ons altijd van diverse voordelen. En al helemaal als je onze webshop bezoekt. De gasflessen zijn dan wel niet online verkrijgbaar, bijna al onze andere klusspullen en gereedschappen wel. Je kunt bij ons namelijk online terecht voor meer dan 30.000 artikelen in totaal. En daarnaast:
• heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen via de handige kluschat;
• krijg je uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies;
• worden je bestellingen van boven de €40 altijd gratis bij je thuisbezorgd;
• heb je altijd de mogelijkheid om je bestelde spullen te laten bezorgen bij een GAMMA bouwmarkt bij je in de buurt.

Recent bekeken