Je gekozen filters: wis filters
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Tesa Dubbele Haak Powerstrip Wit Kunststof
1 klantreview
De Tesa Dubbele Haak Powerstrip Wit Kunststof heeft een modern design en is gemaakt van een goede kwaliteit witte kunststof en heeft een draagkracht van maximaal 3 kg. Hij is id... De Tesa Dubbele Haak Powerstrip Wit Kunststof heeft een modern design en is gemaakt van een goede...
8.
89
Bekijk alles in ophanghaak

In veel ruimtes in je huis heb je spullen liggen die je liever ophangt. Denk hierbij aan handdoeken in de badkamer of keuken, jassen en tassen in de gang en kleding in je slaapkamer. Om alles netjes en geordend te houden, gebruik je een ophanghaak van GAMMA, zodat je niet alles over deuren en stoelen hoeft te hangen. De haak voor jouw spullen vind je in ons assortiment. Bekijk hier welke verschillende ophanghaken je kunt kopen. Maak een selectie op onder andere merk, kleur, maximale belasting en materiaal. Zo vind je eenvoudig de ideale haak voor jou.

Wat is de ideale haak voor jou?

Bij GAMMA vind je verschillende merken ophanghaken, zoals:
- Tesa
- Siro

Er zijn haken voor verschillende doeleinden. Zo heb je speciale haken voor handdoeken en er zijn weer andere haken speciaal voor tassen en jassen. Er zijn ook haken die tegen vocht kunnen, zodat ze langer meegaan in jouw badkamer of keuken. Kies de ideale haak voor jou!

De juiste ophanghaak kopen? Dat doe je zo!

Op welke plek in huis wil je een haak ophangen? Als dat op een plek is waar het vochtig kan worden, is het verstandig om een keuze te maken voor een kunststof haak. Als je op een droge plek in huis wat wilt ophangen, kun je ook kiezen voor een RVS haak. Wanneer je jassen of tassen wilt ophangen die wat zwaarder zijn, kun je filteren op maximale belasting. Je wilt natuurlijk niet midden in de nacht wakker schrikken van een vallende tas, omdat de haak hem niet kon houden. Pas de juiste filters toe en maak je keuze om de ideale ophanghaak te kopen.

Zo hang je jouw haak op

Je hebt een definitieve keuze gemaakt en hebt een ophanghaak gekocht. Nu nog de juiste plek vinden en hem ophangen. Alle haken kun je ophangen zonder schroeven of boren. We raden je wel aan om de plek eerst goed stof-, vuil- en vochtvrij te maken. Daardoor plakt de haak beter en behoudt hij langer zijn draagcapaciteit. Het schoonmaken van de plek kun je doen met wasbenzine. Ook dat kun je uiteraard vinden in het assortiment van GAMMA.

Recent bekeken