toon meer toon minder
  • Tesa
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Vilt & meubeldoppen

146 resultaten
Bekijk de TOP 10

Vilt en meubeldoppen kopen bij GAMMA

Met vilt en meubeldoppen bescherm je jouw vloer optimaal. Stoeldoppen, ronde meubeldoppen, vloerglijders en viltjes voor stoelen zorgen ervoor dat je bij het verschuiven of verplaatsen van je meubilair geen krassen of lelijke strepen op de vloer krijgt. Beschermvilt voor meubelen is een uitstekende manier om de levensduur van je vloer te verlengen en een mooie uitstraling te behouden. Ook voor je meubelen is het gebruik van vilt en meubeldoppen beter. Stoelen en banken slijten immers sneller zonder een zachte laag vilt onder het contactoppervlak met de vloer. De dikte van viltjes varieert van enkele millimeters tot een centimeter voor optimale bescherming. Viltglijders zijn voorzien van een spijker, waarmee je ze eenvoudig en stevig onder je stoelen, kasten en banken monteert.

Verschillende soorten en maten vilt en meubeldoppen

Gamma heeft een ruim assortiment stoeldoppen en beschermvilt voor meubelen in alle soorten en maten. Van ronde meubeldoppen tot viltjes voor stoelen van rubber, vilt, nylon of speciale vloerglijders die je vloer beschermen tegen krassen en vegen. Onze vloerglijders zijn geschikt voor alle soorten vloeren, zoals parket, laminaat, maar ook tegels en vloerbedekking. Bij GAMMA vind je ronde vloerglijders en meubeldoppen voor alle soorten meubilair, zoals fauteuils, banken, stoelen, eettafels en complete kasten. Ronde meubeldoppen bevestig je onder elke poot van je meubelstuk. Daardoor valt het beschermvilt voor meubelen niet op en verschuif je de kast zonder bang te zijn voor schade aan je vloer. Zo wordt schoonmaken achter of onder je bank, dressoir of kast heel gemakkelijk! Bovendien hoef je met vloerglijders of ronde meubeldoppen onder de poten van je meubelstuk minder kracht te zetten. Schuiven kost minder energie dan het tillen van veel gewicht. Zo spaar je je rug tegelijkertijd.

Vilt en meubeldoppen voor elke toepassing

Schoonmaken onder en achter de bank en kasten doe je minder vaak dan het verschuiven van stoelen. Dit gebeurt elke dag meerdere keren. Juist op die plaatsen heeft je vloer veel te lijden en ontstaan zonder viltjes onder je stoelen op den duur lelijke slijtplekken. Door viltjes onder je stoelen te plakken voorkom je deze problemen heel eenvoudig. Heeft je stoel ronde of vierkante poten? Gebruik dan ronde stoeldoppen of meubeldoppen die precies om je stoelpoten passen. Een goede pasvorm zorgt ervoor dat de viltjes en meubeldoppen goed op hun plaats blijven. Bij GAMMA vind je een ruim aanbod viltjes en meubeldoppen van verschillende vormen en materialen, om zo te zorgen voor de beste grip. Aan de onderkant zijn stoeldoppen voorzien van een zachte laag vilt. Bekijk ook ons aanbod meubelbeslag en accessoires, zoals zwenkwielen om meubelen snel en eenvoudig te verplaatsen.

Recent bekeken