Je gekozen filters: wis filters
  • Kruk
toon meer toon minder
Meer informatie


2 resultaten

Ook al hebben we bij GAMMA een uitgebreid assortiment stoelen, we begrijpen als geen ander dat je soms geen complete stoel nodig hebt. Of dat je er op sommige plaatsen helemaal geen ruimte voor hebt. In zo’n geval heb je meer aan een kruk. Nou, die hebben we ook voor je! Bekijk op je gemak ons uitgebreide aanbod en je kunt heel eenvoudig jouw perfecte kruk kopen in onze webshop of in onze bouwmarkten.

Weet je al welke kleur kruk je wilt?

Uiteraard valt er heel wat te kiezen als je een nieuwe kruk zoekt. Het is immers een kwestie van smaak welke jij het mooist vindt. Of misschien wil je er vooral eentje die goed past bij de rest van je inrichting. Daarbij helpt het dat we in onze webshop de krukken al hebben onderverdeeld in verschillende kleurfamilies. Bij GAMMA kun je terecht voor een kruk in bijvoorbeeld de volgende kleuren:
- Zwart
- Beige
- Groen
- Wit

Maak eenvoudig je selectie

Op alle categoriepagina’s in onze webshop kun je zelf filteren, zodat je uitkomt bij jouw ideale product. Dat doe je aan de linkerkant in het menu. Vink hier je gewenste prijscategorie aan, de kleurfamilie die je kiest, het merk, eventuele online verkrijgbaarheid, het materiaal waar de kruk van gemaakt is en natuurlijk de hoogte en lengte. Klik op de specificaties die jij wilt en je komt automatisch uit bij jouw ideale kruk!

GAMMA is er ook voor klusadvies

Naast de producten in onze webshop en bouwmarkten kun je ook bij ons terecht voor uitgebreid klusadvies op allerlei gebieden. Onze site staat boordevol stappenplannen waar je veel aan hebt tijdens het klussen. Heb je een gerichte vraag over een product of klus? Dan kun je die stellen aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken