• Tado
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Tado slimme thermostaten

11 resultaten

Zoek je naar een thermostaat voor in huis? En gaat je voorkeur daarbij uit naar een Tado thermostaat? Kijk dan eens tussen het assortiment van GAMMA op het gebied van thermostaten van het merk Tado. Wij bieden je namelijk een ruime keuze. Of het nu gaat om alleen slimme radiatorknoppen of een complete slimme Tado thermostaat: de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid bij ons. Bestel het exemplaar van je voorkeur vervolgens gemakkelijk online of schaf het bij een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt aan.

Verschillende soorten Tado thermostaten

Bij GAMMA vind je verschillende soorten thermostaten en oplossingen van het merk Tado. Afhankelijk van het type ketel en de mogelijkheden in je woning heb je bij ons de keuze uit:
• Een slimme thermostaat
• Een E-thermostaat
• Een kamerthermostaat
Verder verkopen we ook nog losse onderdelen voor Tado radiatoroplossingen. Je moet dan denken aan slimme radiatorknoppen of een slimme aircobediening van dit merk. Je ziet: je kunt met Tado alle kanten op.

Het merk Tado

Tado houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën, producten en diensten die een moderne en duurzame levensstijl mogelijk maken. Zonder dat je daarbij op comfort moet inleveren. Het bedrijf heeft de ouderwetse klimaatbeheersingstechnologie volledig vernieuwd door innovatieve hardware, apps en diensten voor verwarming en airco in huis te ontwikkelen. En daar profiteren we allemaal van.

Tado thermostaat kopen? Bestel online of in de bouwmarkt!

Wil je ook een Tado thermostaat kopen bij GAMMA? Ga dan naar een van onze bouwmarkten (die door het hele land te vinden zijn) of bestel er eentje online in onze webshop. Toch iets anders op het oog? Ook voor allerlei andere spullen kun je prima bij GAMMA terecht. En het voordeel is dat als je online shopt bij GAMMA, je allerlei extra mogelijkheden hebt. Zo kun je bijvoorbeeld:
• vragen stellen via de handige kluschat;
• zelf je bezorgdag kiezen;
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• profiteren van tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken