toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bijlen

31 resultaten
Bekijk de TOP 10

Bijlen kopen bij GAMMA

Bij GAMMA koop je de beste bijlen voor het vellen van struiken en bomen of het doorhakken van boomwortels. Ook voor het kloven van hout tot aanmaakhout voor de openhaard of de houtkachel moet je een bijl kopen. Voor de beste bijl ga je naar een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt of bekijk je ons aanbod in de webshop. Vergeet je niet om voor je eigen veiligheid een veiligheidsbril te kopen?

De beste bijl voor iedere klus

Voor de beste bijl ga je naar GAMMA. Wij hebben verschillende bijlen opgenomen in het assortiment, voor zowel de kleine als de grote klussen. Welke bijl je koopt, hangt een beetje af van de klus waar jij het voor nodig hebt. Voor kleine klusjes volstaat een kleine bijl. Ga je echter regelmatig aan de slag met het grovere kap- en hakwerk, dan past een grote bijl beter bij jou. Bij GAMMA kan je een bijl kopen van verschillende merken, denk aan ons eigen merk, FISKARS en Gardena.

Bijlen met voldoende grip

Het werken met een bijl is een zware klus, zeker als je met een grote bijl aan de slag gaat. Het is voor je eigen veiligheid erg belangrijk dat de bijl goed in de hand ligt. Kijk dan ook naar welk materiaal van de steel voor jou goed in de hand ligt. Je hebt de keuze uit een bijl met een houten steel of een kunststof steel. FISKARS en Gardena hebben beide een kunststof steel en de bijlen van GAMMA hebben een steel van essenhout. FISKARS heeft daarbij extra aandacht besteed aan de ergonomische voordelen van de steel.

Een kleine of grote bijl kopen

Het complete aanbod van GAMMA omvat bijlen in alle soorten en maten. Denk hierbij aan een speciale hakbijl of kloofbijl, maar ook aan losse stelen en borgwiggen om je bijl te repareren. Zowel een kleine bijl als een grote bijl koop je in een van onze GAMMA-bouwmarkten, maar je plaatst ook net zo gemakkelijk je bestelling online. In de webshop vind je informatie over de voorraadstatus van het gewenste product bij je lokale bouwmarkt, maar ook over de levertijd van je online bestelling. Je laat je bestelling thuisbezorgen of je haalt hem af in een GAMMA-bouwmarkt.

Recent bekeken