tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Handgrasmaaiers

8 resultaten
Bekijk de TOP 10

Handgrasmaaiers kopen bij GAMMA

Met de handgrasmaaiers van GAMMA maak jij van je gazon een mooi en net gazon. Een handmaaier is bij uitstek geschikt voor de wat kleinere gazons. Een handgrasmaaier neem je dan ook wanneer je geen zin hebt in gedoe met verlengsnoeren en voldoende tijd en energie hebt om met een handmaaier je gazon op de juiste lengte te houden. Wil je een handmaaier kopen, dan ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Ook voor materialen voor het onderhoud van de handgrasmaaier moet je bij GAMMA zijn. Wij bieden onder andere de volgende merken van de handmaaier aan:

  • GAMMA
  • Gardena
  • Wolf

Op zoek naar de beste handgrasmaaier

GAMMA biedt alleen kwaliteit aan. Ben je op zoek naar de beste handgrasmaaier, dan slaag je bij ons altijd. Verder hangt het geheel van je eigen voorkeuren af wat voor jou de beste handgrasmaaier is. Wil je een handgrasmaaier kopen, dan merk je al snel dat er vele soorten zijn. Denk bijvoorbeeld aan handgrasmaaiers met een opvangbak. Een handgrasmaaier met opvangbak voorkomt dat je na het maaien je gras nog bij elkaar moet harken. Het is ook mogelijk om een losse opvangbak voor je handmaaier te kopen.

Het onderhoud van de handgrasmaaier

Het onderhoud van een handgrasmaaier is beperkter dan bij een motormaaier. Bij een motormaaier moet je op regelmatige basis onderhoud aan de motor plegen. Bij handgrasmaaiers is het voldoende om de maaier schoon te vegen na gebruik, en zo nu en dan wat olie voor het smeren te gebruiken. Soms moeten de messen geslepen worden. Onze medewerkers geven graag advies over het onderhouden van je handgrasmaaier.

Online handgrasmaaiers kopen

Zowel online als in de bouwmarkten hebben wij een ruime voorraad aan diverse handmaaiers. Wil je weten of het model van je keuze op voorraad is bij je lokale bouwmarkt, dan controleer je dit heel eenvoudig op de website. Wil je liever je handgrasmaaier online bestellen, dan filter je aan de linkerkant van de categoriepagina op online beschikbaarheid. Per artikel vermelden we altijd duidelijk wat de levertijd is. Je laat je bestelling thuisbezorgen of haalt deze af in een van onze bouwmarkten. Kies je voor afhalen van je bestelling, dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Recent bekeken