• Alabastine
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Alabastine voorstrijk

20 resultaten

Ga je de muren of plafonds van je huis schilderen maar heb je te maken met sterk zuigende of onbehandelde oppervlakken? Dan is het verstandig om voorstrijk te gebruiken. Bij GAMMA vind je verschillende soorten Alabastine voorstrijk in het assortiment. Bekijk het complete aanbod online of kom langs in een bouwmarkt van GAMMA bij jou in de buurt. Voor je het weet, kun je dan aan de slag met je klus.

Wat is voorstrijk?

Voorstrijk is een middel dat ervoor zorgt dat verf niet direct in je muur of plafond trekt als je het gaat aanbrengen. Het is dus een soort voorbehandeling voor je muren en plafonds. Om erachter te komen of je te maken hebt met een sterk zuigend oppervlak, kun je het beste even een natte spons over de muur of het plafond halen. Wordt het vocht snel opgenomen? Gebruik dan voorstrijk voordat je aan de slag gaat met muurverf.

Het merk Alabastine

Alabastine is een merk voor zowel professionele als huis-, tuin- en keukenklussers. Ze beschikken over een zeer uitgebreid assortiment en helpen je om hout, steen, metaal, tegels en voegen voor te behandelen. Zelf zeggen ze: met een Alabastine voorbehandeling slaagt elke doe-het-zelf-klus. De Alabastine voorstrijk is een van de vele producten die je kunt vinden in het assortiment van GAMMA.

Daarom koop je Alabastine voorstrijk bij GAMMA

Of je nu Alabastine voorstrijk wilt gaan kopen bij GAMMA of compleet andere producten of klusspullen uit onze bouwmarkt nodig hebt: als je bij ons winkelt, profiteer je keer op keer van diverse voordelen. Ook als je dat online doet. Zo kun je bij ons:
• zelf je bezorgdag kiezen;
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• profiteren van tips en adviezen via ons klusadvies;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• allerhande gereedschap huren.

Recent bekeken