Je gekozen filters: wis filters
  • Rockwool
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Rockwool steenwol Isolatieplaat 100x60x7 cm 3,6 m² Rd 1.9 Rockwool steenwol Isolatieplaat 100x60x7 cm 3,6 m² Rd 1.9 ecoCheque
Uitstekend beoordeeld
47 klantreviews
Dikte: 7.0cm Rd waarde: 2.0m²K/W Beoogd gebruik: Scheidingswand, Voorzetwanden
De Rockwool 7cm Rocksono 100x60cm steenwolplaat is een stevige, veerkrachtige plaat met goede thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen. Deze platen zijn zeer geschi... De Rockwool 7cm Rocksono 100x60cm steenwolplaat is een stevige, veerkrachtige plaat met goede the...
11.
19 /m²
Bekijk alles in isolatieplaat

Ontdek de kracht van Rockwool isolatiematerialen

Isolering speelt een cruciale rol bij het creëren van een comfortabel en energiezuinig huis. Als je op zoek bent naar hoogwaardige isolatiematerialen, dan is Rockwool het merk waar je op kunt vertrouwen. Met hun uitgebreide assortiment aan dakisolatieoplossingen, waaronder de innovatieve spijker flenzen, biedt het merk een optimale thermische, akoestische en brandwerende bescherming. Lees verder om te ontdekken waarom de producten van dit merk de ideale keuze zijn voor jouw isoleringsproject.

Dakisolatie en de spijkerflens

Dakisolering is een van de belangrijkste aspecten van een energiezuinig huis. Dit merk biedt een breed scala aan dakisolatieoplossingen die aan al je behoeften voldoen. Een populaire keuze is de spijkerflens. Deze speciale isolatieplaten zijn ontworpen om eenvoudig te worden bevestigd aan de binnenkant van het dak, tussen de gordingen. Hij heeft een uniek ontwerp met voorgevormde groeven, waardoor deze snel en gemakkelijk te plaatsen en bevestigen is.

De isolatieplaten van dit merk bieden niet alleen een uitstekende thermische isolering, maar ook een goede geluidsisolatie en brandwerendheid. Dit maakt het de ideale keuze voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Bovendien biedt de dakisolering met deze flens van dit merk ook een hoge mate van dampdiffusie. Dit betekent dat vocht dat zich in de isolatie ophoopt, gemakkelijk kan ontsnappen, waardoor de kans op schimmelvorming en vochtproblemen wordt verminderd.

Steenwolisolatie

Rock wool maakt gebruik van steenwol als basis voor hun isolatiematerialen. Steenwol wordt geproduceerd door het smelten van natuurlijke gesteenten, zoals basalt, die vervolgens worden gesponnen tot vezels. Deze vezels worden samengeperst tot isolatieplaten en -rollen.

Steenwolisolatie heeft een aantal unieke eigenschappen die het tot een uitstekende keuze maken. Het is niet alleen brandwerend en geluidsisolerend, maar ook waterafstotend, schimmelbestendig en ongevoelig voor ongedierte. Daarnaast is steenwolisolatie dimensioneel stabiel, wat betekent dat het zijn vorm behoudt en niet krimpt of uitzet.

Een ander voordeel van de steenwolisolatie van dit merk is de milieuvriendelijkheid. Het wordt geproduceerd met behulp van gerecyclede materialen en kan zelf ook gerecycled worden. Bovendien draagt het bij aan energiebesparing en vermindering van de CO2-uitstoot, waardoor het een duurzame keuze is.

Kies voor kwaliteit en comfort

Als je op zoek bent naar hoogwaardige isolatiematerialen voor dakisolatie, dan is dit het merk waar je op kunt bouwen. Met hun uitgebreide assortiment aan kwalitatieve isolatieoplossingen biedt het merk een optimale thermische, akoestische en brandwerende bescherming.

Recent bekeken