Meer informatie


2 resultaten
Haceka elektrische vloerverwarmingsmat Solum 130 Watt 1 m²
Breedte: 200.0cm Geschikt voor: Laminaat, Lamelparket Vermogen: 130.0
De Haceka elektrische vloerverwarmingsmat Solum 130 Watt 1m² maak je je laminaat- of houtvloer behaaglijk warm. Deze mat is een combinatie van de warmtegeleidende kabel die in s... De Haceka elektrische vloerverwarmingsmat Solum 130 Watt 1m² maak je je laminaat- of houtvloer be...
92.
99
Alleen bestellen en afhalen
Haceka elektrische vloerverwarmingsmat Solum 325 Watt 2,5 m²
Breedte: 5.0m Geschikt voor: Laminaat, Lamelparket Vermogen: 325.0
De Haceka elektrische vloerverwarmingsmat Solum 325 Watt 2,5m² maak je je tegelvloer behaaglijk warm. Deze mat is een combinatie van de warmtegeleidende kabel die in standaard e... De Haceka elektrische vloerverwarmingsmat Solum 325 Watt 2,5m² maak je je tegelvloer behaaglijk w...
185.
00
Alleen bestellen en afhalen

Elektrische vloerverwarming kopen bij GAMMA

Met elektrische vloerverwarming verbeter je het wooncomfort en leefklimaat in huis of op kantoor direct. Met een elektrische vloerverwarmingsmat verdeel je de warmte veel gelijkmatiger in de ruimte, zodat je geen last hebt van tocht of koude zones. Een ander voordeel is dat je de ruimte met elektrische vloerverwarming afzonderlijk van de thermostaat van je centrale verwarming bedient. En je hebt geen in het oog springende radiatoren meer in je kamer. Dat bespaart ruimte en komt vaak ook je interieur ten goede. Bovendien is zelf vloerverwarmingsmatten installeren heel eenvoudig. Een vloerverwarmingsmat is ideaal als vloerverwarming onder een houten vloer of vloerverwarming onder laminaat. Ook maak je een tegelvloer met een vloerverwarmingsmat behaaglijk warm. Geniet met elektrische verwarming ook van een hoge warmteopbrengst, een lager energieverbruik én minder stofverplaatsing in huis.

Vloerverwarming houten vloer, laminaat en PVC

Elektrische vloerverwarming wordt meestal geleverd op dunne vloerverwarmingsmatjes op een rol. Sleuven maken voor leidingen, zoals bij traditionele vloerverwarming nodig is, hoeft niet meer. Je legt de vloerverwarmingsmat eenvoudig over een bestaande oude vloer heen en je legt de nieuwe vloer daaroverheen. Elektrische vloerverwarming is zeer veelzijdig en kan toegepast worden met een verscheidenheid aan vloeren en materialen. PVC-vloerverwarming, vloerverwarming onder laminaat of vloerverwarming onder een houten vloer, het kan allemaal. Elektrische vloerverwarmingsmatten zijn vooral geschikt voor het verwarmen van individuele kleinere ruimtes, zoals een kinderkamer, studeerkamer of badkamer. Door hier elektrische vloerverwarming te installeren, zorg je altijd voor een aangename en gelijkmatige temperatuur. De kamer waar je PVC-vloerverwarming of een andere soort installeert, wordt direct een stuk comfortabeler. Steek na het installeren simpelweg de stekker in het stopcontact en genieten maar.

Zelf installeren van een elektrische vloerverwarmingsmat

Omdat elektrische vloerverwarmingsmatten veel gemakkelijker te plaatsen zijn dan een traditioneel vloerverwarmingssysteem is dit een klus voor de echte doe-het-zelver. Bekijk voor tips en informatie onze keuzehulp en advies voor de vloerverwarming. Hoe het installeren gaat? Heel eenvoudig: onderling verbind je de matten met een handig kliksysteem, tot de oppervlakte die je wilt verwarmen bedekt is. Daarna leg je de vloer er overheen. De vloerverwarmingsmatten zijn namelijk slechts 4 millimeter dik. Let op of de vloer die je gaat neerleggen geschikt is voor gebruik direct boven een elektrisch vloerverwarmingssysteem. Veel vloeren zijn namelijk geschikt voor elektrische verwarming, maar niet alle. Vloerverwarming onder laminaat, houten vloeren, Flexxfloors en keramische tegels zijn wel bijna altijd mogelijk. Laat je gerust door een van onze medewerkers in de GAMMA-bouwmarkt adviseren. Bekijk voor meer informatie ook ons klusadvies en keuzehulp voor de vloerverwarming. Weet je al welke verwarming je precies wilt hebben? Bestel deze dan eenvoudig online via onze webshop, of kom langs in een GAMMA-bouwmarkt. Er is er altijd een bij jou in de buurt.

Recent bekeken