Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten
Eurom Oasis 303 luchtbevochtiger
4 klantreviews
De Eurom Oasis 303 is een luchtbevochtiger die zorgt voor een gezond binnenklimaat. De luchtvochtigheid wordt constant gemeten, het gewenste vochtpercentage kan zelf ingesteld w... De Eurom Oasis 303 is een luchtbevochtiger die zorgt voor een gezond binnenklimaat. De luchtvocht...
99.
00
Bekijk alles in luchtbevochtiger

Luchtbevochtigers en luchtontvochtigers kopen bij GAMMA

Met luchtbevochtigers en luchtontvochtigers zorg je voor een ideaal en comfortabel klimaat in huis met exact de juiste luchtvochtigheid. Een goede luchtvochtigheid is belangrijk om uitdrogen van meubels en vloeren te voorkomen. Ook je gezondheid vaart er wel bij, want je hebt veel minder last van allerlei gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door een te vochtige of juist te droge lucht in huis. Een luchtvochtigheid tussen 40 en 60 procent is ideaal. Is de luchtvochtigheid bij jou hoger of juist lager? Dan gebruik je een luchtontvochtiger of luchtbevochtiger. Een te hoge luchtvochtigheid wordt meestal veroorzaakt door condensvorming door douchen en koken in combinatie met onvoldoende ventilatie. Bij een te vochtige lucht gebruik je een elektrische luchtontvochtiger om dit op te lossen. In de winter is de lucht door het stoken van de verwarming vaak juist te droog, wat je met een goede luchtbevochtiger verhelpt. De beste luchtbevochtigers werken met slechts een druk op de knop en regelen de juiste luchtvochtigheidsgraad in huis helemaal automatisch. Bij GAMMA vind je de beste luchtbevochtigers en luchtontvochtigers.

Soorten luchtbevochtigers en luchtontvochtigers

Een luchtontvochtiger zorgt voor een optimaal binnenklimaat, doordat vocht en water aan de lucht onttrokken worden. Te veel vocht in huis brengt schade toe aan je meubilair, je huis zelf en ook je eigen gezondheid. Als de lucht te vochtig is, versnelt dat het ontstaan van schimmels en een muffe geur in huis. Misschien herken je de typische vochtige kelderlucht wel. Ook krijg je vooral in niet goed afgesloten ruimtes sneller last van corrosie. Met een goede temperatuurregeling en door een luchtontvochtiger te kopen, voorkom je al deze problemen en merk je duidelijk dat je je prettiger voelt. Heb je vooral te maken met veel condens in de badkamer? Bekijk dan ons assortiment badkamerventilatoren voor een betere condensafvoer.

Ook een te droge lucht komt vaak voor, wat je eenvoudig oplost door een luchtbevochtiger te kopen. Een te droog binnenklimaat is bijna net zo schadelijk als een te vochtige lucht. Bij een luchtvochtigheid onder de 45 procent merk je dat je last krijgt van droge luchtwegen, terwijl je meubels, muren en vloeren er ook onder te lijden hebben. Uiteindelijk ontstaan vaak zelfs scheuren. Bekijk ook ons klusadvies hoe je scheuren in muren weer herstelt. Voorkomen is beter dan genezen. Met een goede luchtbevochtiger voeg je automatisch de juiste hoeveelheid waterdamp aan je kamer toe. Je brengt zo de luchtvochtigheid weer in balans en je leefklimaat verbetert direct. Een goede luchtbevochtiger regelt alles voor je.

Beste luchtbevochtigers en elektrische luchtontvochtigers

Wil je een luchtbevochtiger kopen? Bijvoorbeeld een automatische elektrische luchtontvochtiger of een goede luchtbevochtiger? Bij GAMMA vind je een ruim assortiment verschillende luchtbevochtigers en luchtontvochtigers, waarmee je snel een optimaal binnenklimaat creëert. Er is altijd een model dat precies bij je situatie past. Bekijk ons aanbod luchtbevochtigers en luchtontvochtigers in een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt, of bestel de beste luchtbevochtigers eenvoudig online via onze webshop. En vergeet niet: ook met een goede verwarming en ventilatie reguleer je de luchtvochtigheid in huis.

Recent bekeken