• Henrad
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Henrad radiatoren

10 resultaten

Je wilt dat het warm is in huis en een paneelradiator is dan geen overbodige luxe. Ben je bekend met Henrad radiatoren? Die zijn bij GAMMA verkrijgbaar in verschillende formaten en zorgen ervoor dat elke kamer in huis heerlijk warm wordt. Bekijk ons assortiment online of breng een bezoekje aan een van onze bouwmarkten. Je kunt de Henrad radiator van je voorkeur dan heel gemakkelijk aanschaffen.

Wat zijn de voordelen van een Henrad radiator?

Een Henrad radiator is een paneelradiator die zeer energie-efficiënt is. Ze bestaan uit een bovenrooster met zijpanelen en het unieke van zo’n radiator is dat de directe instroom van warm water in de plaat plaatsvindt. Dat zorgt ervoor dat je radiator een hogere temperatuur afgeeft. De stralingswarmte is zo beter dan je gewend bent zodat je extra comfort in huis ervaart. Elke Henrad radiator wordt geleverd met een bevestigingsset zodat je hem gemakkelijk en direct aan de muur kunt bevestigen. Je hebt hiervoor alleen een radiatorkraan en cv-aansluitmateriaal nodig.

Je Henrad radiator kopen bij GAMMA

Zoals je inmiddels gezien hebt, heb je bij GAMMA de keuze uit een groot aantal verschillende formaten Henrad radiatoren. Wil je ook zo’n radiator bij GAMMA kopen voor extra warmte in huis of op je kantoor? Kom dan naar een van onze bouwmarkten en maak je keuze. Of bestel de Henrad radiator die je op het oog hebt eenvoudig bij ons online. Daarbij is het voordeel van online shoppen bij GAMMA ook nog eens dat je:
• de keuze hebt uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• kunt kiezen op welke dag we je bestelling bezorgen;
• bestellingen boven de €40 gratis bij je worden thuis bezorgd;
• altijd profiteert van onze tips en adviezen via het online klusadvies;
• vragen kunt stellen via de handige kluschat.

Recent bekeken