Meer informatie


2 resultaten
Finifix bevestigingsstrip aluminium 116 cm
Kleurfamilie: Metaal, Zwart Lengte: 116.0cm
Finifix bevestigingsstrip aluminium 166 cm is voorzien van een clicksysteem. De bevestigingsstrip dient als hulpmiddel voor het duurzaam plaatsen/verbinden van verschillende vlo... Finifix bevestigingsstrip aluminium 166 cm is voorzien van een clicksysteem. De bevestigingsstrip...
8.
49
16.99
Bekijk alles in overgangsprofiel
Finifix bevestigingsstrip aluminium 93 cm
Kleurfamilie: Metaal, Zwart Lengte: 93.0cm
Finifix bevestigingsstrip aluminium 93 cm is voorzien van een clicksysteem. De bevestigingsstrip dient als hulpmiddel voor het duurzaam plaatsen/verbinden van verschillende vloe... Finifix bevestigingsstrip aluminium 93 cm is voorzien van een clicksysteem. De bevestigingsstrip ...
4.
99
9.99
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in overgangsprofiel

Overgangsprofiel kopen bij GAMMA

Een overgangsprofiel komt van pas voor het overbruggen van verschillende hoogtes bij vloeren, bijvoorbeeld tussen stroken laminaat en vloerdelen. Een overgangsprofiel voor een vloer werkt de randen weg, zodat een vloeiende overgang tussen de losse delen ontstaat. Daarom staan dit soort profielen ook wel bekend als afwerkstrip voor de vloer. GAMMA heeft een uitgebreid assortiment, waarin het door jou gezochte overgangsprofiel voor laminaat, parket of een andere vloertype zeker aanwezig is. Het juiste profiel voor je vloer kiezen is dus geen probleem. Behalve voor overgangsprofielen voor vloeren kun je bij ons ook terecht voor afwerkstrips voor wandpanelen en plafonds en frameprofielen voor een insectenhor.

Aluminium overgangsprofiel of ander materiaal

Het aanbod materialen bij een overgangsprofiel kopen is veelzijdig. Je hebt de keuze uit kunststof, pvc, polystyreen en metaal bij afwerkstrips voor vloeren, plafonds en wanden. Een van de grootste productgroepen is die van het aluminium overgangsprofiel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht is, en ook bij de kunststof profielen is er veel keuze. Hierin vind je naast overgangsprofiel voor parket ook rand-, hoek- en eindprofielen voor panelen, bureaus en tafels. Veel sierlijsten bestaan uit polystyreen, terwijl pvc toepassingen heeft voor het plafond en bij startprofielen om plafond- en muurpanelen waterpas te plaatsen. Een metalen overgangsprofiel leent zich onder meer voor douchecabines en nisdeuren.

Juiste kleur afwerkstrip voor vloer

Voor een consistente uitstraling is een overgangsprofiel voor laminaat in een bij de vloer passende kleur aan te raden. Kies bijvoorbeeld voor een overgangsprofiel in zwart, wit, zilver, goud, grijs of bruin. Wil je liever een metaaltint of transparant overgangsprofiel kopen? Met GAMMA is het allemaal mogelijk. Houd er wel rekening mee dat de beschikbare kleuren van een overgangsprofiel voor parket per materiaalsoort anders zijn. Bij een overgangsprofiel in zwart is er bijvoorbeeld keuze uit kunststof en aluminium. Bij een aluminium overgangsprofiel bevat het kleurengamma tevens wit, bruin en goud. Pvc en polystyreen overgangsprofielen zijn voornamelijk verkrijgbaar in wit. Een transparante uitvoering bestaat altijd uit kunststof.

Overgangsprofiel laminaat in diverse maten

Naast toepassing, kleur en materiaaltype is de afmeting bij een overgangsprofiel van belang. Een overgangsprofiel voor de vloer, wand of het plafond is te koop in zeer veel breedtes en hoogtes: van minder dan 5 mm tot 70 mm. De lengte loopt uiteen van 160 cm tot bijna 3 meter. De eenvoudigste manier om een overgangsprofiel in zwart, wit of een andere kleur te kopen, is via onze website. Kom voor advies bij een overgangsprofiel kopen naar de bouwmarkt. Er is altijd wel een GAMMA in de buurt.

Recent bekeken