Meer informatie
Meer informatie


4 resultaten
Budget Peel & Stick PVC Minori tegel donkergrijs
55 klantreviews
Vloermotief: Tegel Kleurfamilie: Grijs, Zwart Gebruiksklasse: Normaal commercieel gebruik, Normaal woongebruik
Ontdek de Budget Peel & Stick PVC Minori tegel donkergrijs. Deze vloer, met het prachtige tegel donkergrijs decor, biedt een authentieke houtlook die in vrijwel elk interieur pa... Ontdek de Budget Peel & Stick PVC Minori tegel donkergrijs. Deze vloer, met het prachtige tegel d...
13.
99 /m²
19.99 /m²
Met Voordeelpas
30% korting
Aanbieding nog 4 dagen geldig
Bekijk alles in pvc vloer
Budget Peel & Stick PVC Bellari lichtgrijs eiken
38 klantreviews
Vloermotief: Plank Kleurfamilie: Grijs Gebruiksklasse: Normaal woongebruik
Met de natuurlijke uitstraling en textuur van echt hout, gecombineerd met de duurzame eigenschappen van PVC, is de Budget Peel & Stick PVC Bellari lichtgrijs eiken de ideale toe... Met de natuurlijke uitstraling en textuur van echt hout, gecombineerd met de duurzame eigenschapp...
13.
99 /m²
19.99 /m²
Met Voordeelpas
30% korting
Aanbieding nog 4 dagen geldig
Bekijk alles in pvc vloer
Budget Peel & Stick PVC Bellari naturel eiken
23 klantreviews
Vloermotief: Plank Kleurfamilie: Bruin Gebruiksklasse: Normaal woongebruik
Ontdek de stijlvolle Budget Peel & Stick PVC Bellari naturel eiken vloer, een kwaliteitsoptie voor elke leefruimte. Deze vloer valt onder de Bellari lijn, waar het kenmerkende p... Ontdek de stijlvolle Budget Peel & Stick PVC Bellari naturel eiken vloer, een kwaliteitsoptie voo...
13.
99 /m²
19.99 /m²
Met Voordeelpas
30% korting
Aanbieding nog 4 dagen geldig
Bekijk alles in pvc vloer
Budget Peel & Stick PVC Minori tegel lichtgrijs
43 klantreviews
Vloermotief: Tegel Kleurfamilie: Grijs Gebruiksklasse: Normaal commercieel gebruik, Normaal woongebruik
De Budget Peel & Stick PVC Minori tegel lichtgrijs heeft de uitstraling van hout en voelt aan als hout, maar brengt ondertussen de positieve eigenschappen van PVC met zich mee. ... De Budget Peel & Stick PVC Minori tegel lichtgrijs heeft de uitstraling van hout en voelt aan als...
13.
99 /m²
19.99 /m²
Met Voordeelpas
30% korting
Aanbieding nog 4 dagen geldig
Bekijk alles in pvc vloer

Plak PVC kopen bij GAMMA

Plak pvc is gemaakt van hetzelfde materiaal als klik pvc. De wijze waarop je de vloer legt is wel anders. Het verschil zit hem in de installeringmethodes die de namen al aangeven. Klik pvc klik je aan elkaar vast, plak pvc plak je vast op de ondergrond. Geen gedoe met lijm, door de zelfklevende onderlaag heb je dat zo gedaan.

De eigenschappen van een plak pvc vloer

De eigenschappen van een plak pvc vloer liegen er niet om. PVC vloeren zijn duurzaam, slijtvast, warmtegeleidend, geluidsdempend en waterbestendig. PVC is volledig van kunststof gemaakt en volledig recyclebaar. Daarmee haal jij een duurzame vloer in huis.

Doordat pvc volledig uit kunststof bestaat, laat de vloer zich ook uitstekend in de vochtige ruimtes van je huis plaatsen. Door de waterbestendigheid is de pvc vloer ook eenvoudig te reinigen. Met een vochtige dweil of doek heb je de vloer binnen een mum van tijd weer stralend schoon.

De bovenkant van de vloer is voorzien van een sterke en slijtvaste toplaag. Dit maakt de vloer geschikt voor spelende kinderen en ander intensief gebruik. Bovendien heeft het kunststofmateriaal een geluidsdempende werking. Plak pvc is daarnaast een uitstekende warmtegeleider. Omdat het zo strak op de vloer ligt, trekt de warmte van de vloerverwarming er nog sneller doorheen dan bij klik pvc.

Plak pvc vloer voor elke huisstijl

Wij hebben voor elke interieurstijl een passende pvc vloer in huis. Een kunststofvloer met eikenhoutdesign voor de nostalgische uitstraling of juist de stoere betonlook voor het moderne interieur. Kom eens langs bij onze bouwmarkt bij jou in de buurt om te zien wat we allemaal nog meer voor moois hebben.

Zo geeft plak pvc visgraat jou veel mogelijkheden om een afwisselend patroon in je vloer te creëren. De stroken worden haaks tegen elkaar gelegd wat een stijlvol patroon oplevert.

Waar moet je op letten als je plak pvc gaat leggen

Een belangrijk verschil met klik pvc is dat er geen ondervloer vereist is. Wel moet de ondergrond egaal en schoon zijn. Ondanks dat pvc waterbestendig is, moet de ondergrond wel vochtvrij zijn. Bij nieuwbouwwoningen met een betonnen vloer mag het vochtpercentage maximaal 2% bedragen voordat je pvc vloer gaat leggen."

Recent bekeken