close

Weegschalen

Als u uw gezondheid serieus neemt, dan is het best handig om ook uw gewicht in de gaten te houden. Om te weten of u te zwaar of juist te licht bent of dat u een gezond BMI (body mass index) heeft, moet u weten wat u weegt. Daarvoor is een personenweegschaal natuurlijk onontbeerlijk. Met een digitale of analoge weegschaal die u bij GAMMA koopt weet u meteen wat uw gewicht is en kunt u gemakkelijk uw BMI berekenen. 

Personenweegschalen

GAMMA verkoopt verschillende personenweegschalen waarmee u snel kunt zien of u te zwaar bent, te weinig weegt of dat uw BMI gewoon gezond is. 

Digitale weegschaal of analoge weegschaal? 

Zowel voor een digitale weegschaal als een analoge weegschaal bent u bij GAMMA aan het juiste adres. Zo krijgt u meteen een antwoord op de vraag: “Ben ik te zwaar?”

BMI vrouw

Om als vrouw uw BMI te berekenen, heeft u enkele gegevens nodig; leeftijd, lengte en gewicht. Een goede weegschaal komt hierbij dan ook zeker van pas.

BMI berekenen man

Ook een man moet voor het berekenen van zijn BMI weten wat zijn leeftijd, lengte en gewicht is. Omdat de verschillen tussen de BMI-index van een man en een vrouw zo klein zijn, kunnen mannen en vrouwen gewoon dezelfde index gebruiken.