Oppottafel Douglashout 132x100x52 cm

(2 klantreviews)
114.
00
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Handige werktafel voor elke tuinier!
  • Inclusief opbergruimte

Deze stevige tuinwerktafel is gemaakt van Douglashout dat naar eigen wens te behandelen is met een verf of olie. De Oppottafel Douglashout 132x100x52 cm kan gebruikt worden bij het poten van planten en andere tuinwerkzaamheden. Door de prettige hoogte is het gemakkelijk werken voor de echte tuinier. Daarnaast beschikt de tafel over planken waar planten- en bloempotten geplaatst kunnen worden. Bovendien kunnen kan hier tuingereedschap in worden opgeborgen.

Maten
Het tuinmeubel is 132 centimeter hoog, 100 centimeter breed en 52 centimeter diep.

Onderhoud meubel
Vanwege het feit dat hout een natuurproduct is er een kans dat het gaat werken wanneer het in aanraking komt met weer. Op den duur kan de kleur van het hout veranderen of kunnen er scheurtjes in het hout ontstaan. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen is het belangrijk dat het meubel elk jaar behandeld wordt.

Het meubel kan behandeld worden met een tuinmeubelolie. Voor het beste resultaat is het aan te bevelen het meubel eerst schoon te maken en te schuren. Wanneer deze stofvrij is kan de tuinmeubelolie gelijkmatig worden aangebracht. Daarnaast wordt geadviseerd het meubel regelmatig schoon te maken met een natuurlijke zeep en een zachte borstel.

Opbergen
Voor zo lang mogelijk gebruik wordt aangeraden het meubilair na de zomermaanden op een beschutte plek op te slaan of af te dekken met een hoes. Let er bij het afdekken op dat dit niet luchtdicht gebeurt, zodat het meubel kan blijven ademen. Hierdoor is er minder kans op schimmel.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 010642
Gewicht product 29000 gr
Hoogte product 1.321 m
Lengte product 51.8 cm
Breedte product 100.0 cm
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Kleurfamilie Hout
Type artikel Tuinwerktafel
Materiaal Hout
Reviews worden geladen

Recent bekeken