Orchidee Blue Happiness Blauw - 2 Stuks

24.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Statige blauwe orchidee
  • 2 stuks – 1 tak per plant
  • Gratis thuisbezorgd

Oorspronkelijk komt deze Orchidee uit Thailand, maar dankzij GAMMA haal je ze eenvoudig je woonkamer in. Deze plant heeft stijlvolle kleur en maakt iedere kamer zo net even wat chiquer. De afgelopen jaren is de Orchidee enorm gegroeid in populariteit. Je besteld de plant eenvoudig per 2 stuks. Gemiddeld is deze plant rond de 50 cm hoog.

Verzorgen Orchidee
De Orchidee doet het goed op een lichte plek, maar niet direct in de zon. Zorg voor een kamertemperatuur (minimaal 15 graden). Wanneer de aarde bijna droog is, is het tijd om water te geven. Zo eens in de zeven à negen dagen. Besproei dan direct de jongste kopjes.

Een orchidee is gebaat bij extra voeding. Geef om de twee weken een scheut speciale Orchideeënvoeding. Voeg daarnaast drie tot vier per jaar een theelepel kalk aan de potgrond toe. Vermijd het mesten van november tot januari. Het is belangrijk om eens in de drie jaar de grond te verversen. Check dan ook meteen of de wortels nog voldoende ruimte hebben in de pot. Zo niet, dan is het belangrijk om te verpotten.

De Phalaenopis, oftwel de orchidee, kan nadat deze bijna is uitgebloeid opnieuw tot bloei worden gebracht. Snij de bloemstengel, als er nog twee of drie bloemen aanzitten, boven het derde oog af. De stengel zal dan opnieuw uitlopen. Na acht tot twaalf maanden groeien er nieuwe bloemen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622706
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Bloeikleur Paars
Bladhoudend Ja
Hoogte bij aanschaf 55.0 cm
Bloeiperiode Gehele jaar
Eetbaar Nee
Hoogte na 1 jaar 60.0 cm
Watergeven Regelmatig en veel
Potmaat 11.0 cm
Plantvorm Leivorm
Standplaats Halfschaduw
Beschikbaarheid Gehele jaar
Latijnse naam Anthurium Scherzerianum
Nederlandse naam Flamingoplant
Met pot Nee
Type artikel Orchidee
Reviews worden geladen

Recent bekeken