€36.99
29.
59
Per liter € 32.88
20% korting
20% korting op alle meststoffen m.u.v. DCM
Aanbieding nog 3 dagen geldig
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Beoogd gebruik:Tuin
  • Concentraat/kant & klaar:Concentraat

POKON

Kenmerken van Pokon Tegen Onkruid Concentraat 900 ml
Pokon Tegen Onkruid gebruik je om onkruid snel, effectief en verantwoord te bestrijden. Drie uur na toepassing zie je al resultaat! Deze onkruidverdelger bevat geen glyfosaat en is een natuurlijk bestrijdingsmiddel. Dit product is een concentraat en moet daarom voor toepassing verdund worden. Deze verpakking van 900 ml is voldoende voor 400m2.

Tips voor bestrijden van onkruid
Onkruid kan handmatig worden verwijderd of door gebruik te maken van onkruidbestrijdingsmiddelen. Er bestaan synthetische en natuurlijke bestrijdingsmiddelen, verkrijgbaar in bijvoorbeeld sprays of in concentraat. Een concentraat los je op in water en verspreid je met een drukspuit. Met een spray kan je direct op het onkruid spuiten en geeft vaak direct resultaat. Gebruik onkruidverdelgers vanaf 15 graden Celsius en op een droge dag (minimaal 24 uur geen regenval) met geen tot weinig wind om ervoor te zorgen dat het middel zich niet verspreid naar andere planten. Het gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen is het meest effectief wanneer het onkruid aan het groeien is, voornamelijk in de lente- en zomermaanden.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 100161
EAN 8711969027596
Gewicht product 875 gr
Merk POKON
Algemeen
Type Onkruidverdelger
Gebruik
Beoogd gebruik Tuin
Concentraat/kant & klaar Concentraat
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord
Gevaren­aanduidingen Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgs­maatregelen Inhoud/verpakking afvoeren naar … Buiten het bereik van kinderen houden. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt
  • 30 dagen bedenktijd

Retourneren

Je kunt dit artikel binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken