Terrastegel Beton Brussel Antraciet 60x60 cm - Per Tegel / 0,36 m2

€ 64.00 /m²
51.
19/m²
Per stuk € 18.43
Aanbieding geldig t/m 23-02-2020
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Tegeldikte van +/- 4,1 cm
  • Geschikt voor terras of tuinpad
  • Coating beschermt tegen vetten en mossen
  • Makkelijk te onderhouden en antislip
  • Ook per tegel verkrijgbaar op artikelnummer: 585097

Betonnen Terrastegel 60x60 cm
Het voordeel van betonnen terrastegels is dat ze goed bestendig zijn tegen weersomstandigheden. Het zijn stevige tuintegels die vorstvrij zijn en goed op hun plaats blijven liggen. Dat komt mede dankzij het gewicht van de tegel. Een betontegel is wat zwaarder dan bijvoorbeeld een tegel van keramiek. Een zwaardere tegel zorgt ervoor dat je terras beter op zijn plek blijft en je hebt geen dure tegellijmen nodig die bij keramiek wel vereist zijn.

Onderhoud
Het onderhoud van een betonnen tegel is te vergelijken met het wassen van een auto. Je wilt geen bijtende stoffen gebruiken want die beschadigen de beschermende laag. Ook wil je er geen hogedrukspuit op los laten. Gebruik natuurlijke zeep en spoel met zuiver water. Op deze manier kun je jarenlang plezier hebben van deze Terrastegel Beton Brussel Antraciet 60x60 cm - Per Tegel / 0,36 m2.

Legtips
Mocht je tijdens het leggen van de tegels moeten zagen om uit te komen, doe dat dan niet boven de nieuwe tegels. De cementresten die tijdens het zagen op de grond (net gelegde tegels) vallen, zijn lastig te verwijderen. Spoel de gezaagde stukken ook altijd goed schoon voordat je deze verwerkt.

Let op: betontegels hebben een vergrote kans op kalkuitbloei. De kalkuitbloei zorgt voor een witte uitslag aan de buitenkant van de tegel. Dit is een verschijnsel dat helaas niet te voorkomen is, maar gelukkig op lange termijn vanzelf weer verdwijnt.

Voor de grote klus
Voor de wat grotere klus zijn losse tegels natuurlijk niet zo praktisch, daarom kun je bij GAMMA ook per pallet bestellen. Je krijgt dan een pallet met 28 tegels die samen +/- 10,08 m² bedekken.

  • Per pallet van 28 tegels: 585097

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Terrastegel
Productnummer 585098
Gewicht product 30600 gr
Hoogte product 4.1 cm
Lengte product 60.0 cm
Breedte product 60.0 cm
Merk Decor
Algemeen
Kleur antraciet
Kleurfamilie Antraciet
Afwerking Slijtvast
Type Tegel
Materiaal Beton
Gebruik
Ruimte buiten Terras, Pad
Klusgrootte Kleine klus
Technische kenmerken
Vorstbestendig Ja
Vorm Vierkant
Ondergrond Gestabiliseerd zandbed
Reviews worden geladen

Recent bekeken