Terrastegel Beton Houtlook Basalt 80x40 cm - 27 Tegels / 8,64 m2

89.
94/m²
Per verkoopeenheid € 28.78
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Tegeldikte van +/- 4 cm
  • Geschikt voor terras en tuinpad
  • Ook per tegel verkrijgbaar op artikelnummer: 615126

Betonnen Terrastegel 80x40 cm
Deze terrastegel heeft een moderne houtlook maar is gemaakt van beton. Hierdoor heb je de voordelen van beton maar het warme effect van een houten vloer. De terrastegels hebben een natuurlijk hout-effect door de kleurnuance en het hout-reliëf in de tegels. De betontegels hebben een beschermende toplaag aan het oppervlakte: deze zorgt ervoor dat de kleur beter behouden wordt en dat de tegels beter bestand zijn tegen vuil. Hierdoor heb je een onderhoudsvriendelijk terras. Let op, deze luxe tegels zijn niet geschikt voor een oprit en kunnen het best voor een terras gebruikt worden. Het voordeel van betonnen terrastegels is dat ze goed bestendig zijn tegen weersomstandigheden. Het zijn stevige tuintegels die vorstvrij zijn en goed op hun plaats blijven liggen. Dat komt mede dankzij het gewicht van de tegel. Een betontegel is wat zwaarder dan bijvoorbeeld een tegel van keramiek. Een zwaardere tegel zorgt ervoor dat je terras beter op zijn plek blijft en je hebt geen dure tegellijmen nodig die bij keramiek wel vereist zijn.

Onderhoud
Het onderhoud van een betonnen tegel is te vergelijken met het wassen van een auto. Je wilt geen bijtende stoffen gebruiken want die beschadigen de beschermende laag. Ook wil je er geen hogedrukspuit op los laten. Gebruik natuurlijke zeep en spoel met zuiver water. Op deze manier kun je jarenlang plezier hebben van deze Terrastegel Beton Houtlook Basalt 80x40 cm - 27 Tegels / 8,64 m2.

Legtips
Mocht je tijdens het leggen van de tegels moeten zagen om uit te komen, doe dat dan niet boven de nieuwe tegels. De cementresten die tijdens het zagen op de grond (net gelegde tegels) vallen zijn lastig te verwijderen. Spoel de gezaagde stukken ook altijd goed schoon voordat je deze verwerkt.

Let op: betontegels hebben een vergrote kans op kalkuitbloei. De kalkuitbloei zorgt voor een witte uitslag aan de buitenkant van de tegel. Dit is een verschijnsel dat helaas niet te voorkomen is, maar gelukkig op lange termijn vanzelf weer verdwijnt.

Voor de kleine klus
Voor een kleinere klus heb je natuurlijk geen pallet nodig, daarom kun je bij GAMMA ook per stuk bestellen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Terrastegel
Productnummer 615125
Gewicht product 28500 gr
Hoogte product 4.0 cm
Lengte product 80.0 cm
Breedte product 40.0 cm
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleur Zwart Basalt
Kleurfamilie Zwart
Lijn Tuintegel Wood
Afwerking Slijtvast
Type artikel Tegel
Materiaal Beton
Gebruik
Ruimte buiten Terras, Pad
Klusgrootte Grote klus
Technische kenmerken
Poreus Nee
Kalkuitbloei vrij Nee
Vorstbestendig Ja
Vorm Rechthoek
Verband Blokverband, Elleboogverband, Halfsteensverband
Ondergrond Gestabiliseerd zandbed
Kleurvastheid Uitstekend
Reviews worden geladen

Recent bekeken