Terrastegel Beton Mechelen Geel 40x40 cm - 60 Tegels / 9,60 m2

€ 49.94 /m²
39.
94/m²
Per stuk € 6.39
Aanbieding nog 6 dagen geldig
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Tegeldikte van +/- 3,7 cm
  • Geschikt voor terras en tuinpad
  • Ook per tegel verkrijgbaar op artikelnummer: 197582

Betonnen Terrastegel 40x40 cm
De terrastegels lijken een beetje op flagstones. Dit komt door het reliëf dat de sierbestrating een natuurstenen uitstraling geeft. De tegel is gecoat en gestraald en daarmee speciaal geschikt voor de aanleg van je terras. Dankzij het ruwe oppervlak van de tegel wordt deze niet snel glad als het regent en voorkom je uitglijden. Vanwege de coating is de terrastegel goed beschermd tegen vetten en mossen. Het voordeel van betonnen terrastegels is dat ze goed bestendig zijn tegen weersomstandigheden. Het zijn stevige tuintegels die vorstvrij zijn en goed op hun plaats blijven liggen. Dat komt mede dankzij het gewicht van de tegel. Een betontegel is wat zwaarder dan bijvoorbeeld een tegel van keramiek. Een zwaardere tegel zorgt ervoor dat je terras beter op zijn plek blijft en je hebt geen dure tegellijmen nodig die bij keramiek wel vereist zijn.

Onderhoud
Het onderhoud van een betonnen tegel is te vergelijken met het wassen van een auto. Je wilt geen bijtende stoffen gebruiken want die beschadigen de beschermende laag. Ook wil je er geen hogedrukspuit op los laten. Gebruik natuurlijke zeep en spoel met zuiver water. Op deze manier kun je jarenlang plezier hebben van deze Terrastegel Beton Mechelen Geel 40x40 cm - 60 Tegels / 9,60 m2.

Legtips
Mocht je tijdens het leggen van de tegels moeten zagen om uit te komen, doe dat dan niet boven de nieuwe tegels. De cementresten die tijdens het zagen op de grond (net gelegde tegels) vallen, zijn lastig te verwijderen. Spoel de gezaagde stukken ook altijd goed schoon voordat je deze verwerkt.

Let op: betontegels hebben een vergrote kans op kalkuitbloei. De kalkuitbloei zorgt voor een witte uitslag aan de buitenkant van de tegel. Dit is een verschijnsel dat helaas niet te voorkomen is, maar gelukkig op lange termijn vanzelf weer verdwijnt.

Voor de kleine klus
Voor een kleinere klus heb je natuurlijk geen pallet nodig, daarom kun je bij GAMMA ook per stuk bestellen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Terrastegel
Productnummer 192912
Gewicht product 13600 gr
Hoogte product 3.7 cm
Lengte product 40.0 cm
Breedte product 40.0 cm
Type(nummer) 40x40x3,7cm pallet
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Kleur Geel
Kleurfamilie Geel
Lijn Mechelen
Afwerking Slijtvast
Type Tegel
Materiaal Beton
Gebruik
Ruimte buiten Pad, Terras
Klusgrootte Grote klus
Technische kenmerken
Poreus Ja
Kalkuitbloei vrij Beperkt
Vorstbestendig Ja
Vorm Vierkant
Verband Blokverband, Elleboogverband, Halfsteensverband
Ondergrond Gestabiliseerd zandbed
Kleurvastheid Goed
Reviews worden geladen

Recent bekeken