Terrastegel Beton Stuco Grijs 60x40 cm

82.
50/m²
Per stuk € 19.80
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Tegeldikte van +/- 4 cm

Betonnen Terrastegel 60x40 cm
Het voordeel van betonnen terrastegels is dat ze goed bestendig zijn tegen weersomstandigheden. Het zijn stevige tuintegels die vorstvrij zijn en goed op hun plaats blijven liggen. Dat komt mede dankzij het gewicht van de tegel. Een betontegel is wat zwaarder dan bijvoorbeeld een tegel van keramiek. Een zwaardere tegel zorgt er voor dat je terras beter op zijn plek blijft en je hebt geen dure tegellijmen nodig die bij keramiek wel vereist zijn.

Onderhoud
Het onderhoud van een betonnen tegel is te vergelijken met het wassen van een auto. Je wilt geen bijtende stoffen gebruiken want die beschadigen de beschermende laag. Ook wil je er geen hogedrukspuit op los laten. Gebruik natuurlijke zeep en spoel met zuiver water. Op deze manier kun je jarenlang plezier hebben van deze Terrastegel Beton Stuco Grijs 60x40 cm - Per Tegel / 0,24 m2.

Legtips
Mocht je tijdens het leggen van de tegels moeten zagen om uit te komen, doe dat dan niet boven de nieuwe tegels. De cementresten die tijdens het zagen op de grond (net gelegde tegels) vallen zijn lastig te verwijderen. Spoel de gezaagde stukken ook altijd goed schoon voordat je deze verwerkt.

Let op: betontegels hebben een vergrootte kans op kalkuitbloei. De kalkuitbloei zorgt voor een witte uitslag aan de buitenkant van de tegel. Dit is een verschijnsel die helaas niet te voorkomen is, maar gelukkig op lange termijn vanzelf weer verdwijnt.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Terrastegel beton
Productnummer 104522
Gewicht product 21750 gr
Hoogte product 4.0 cm
Lengte product 40.0 cm
Breedte product 60.0 cm
Merk Decor
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleur Grijs
Kleurfamilie Grijs
Lijn Stuco
Afwerking Gepolijst
Type artikel Tegel
Materiaal Beton
Gebruik
Klusgrootte Kleine klus
Technische kenmerken
Kalkuitbloei vrij Nee
Vorstbestendig Ja
Vorm Rechthoek
Verband Halfsteensverband, Blokverband
Ondergrond Drainagemortel
Kleurvastheid Uitstekend
Reviews worden geladen

Recent bekeken