1 klantreview
68.
00 /m²
Per stuk € 2.72
In welke bouwmarkt te koop?
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Tegeldikte van +/- 1,6 cm
  • Geschikt voor terras en tuinpad
  • Antislip afwerking

Decor

Natuursteen Terrastegel 20x20 cm
De grijze natuursteen 20x20 cm heeft een mooie uitstraling doordat het een natuurproduct is. De tegel is ideaal voor het aanleggen van een terras of tuinpad en ongeveer 1,6 cm dik. De tegel heeft een getrommelde afwerking wat de tegel een verouderde uitstraling geeft. Deze afwerking doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de terrastegel. Voor een optimaal terras of tuinpad leg je de tegels op een waterdoorlatende ondergrond met drainagemortel. Vergeet niet de onderkant van de tegel in te smeren met hechtmortel zodat de tegel goed hecht aan de drainagemortel.

Onderhoud
Natuursteen terrastegels zijn beter gewapend tegen invloeden van buitenaf wanneer deze goed onderhouden worden. Dat geldt ook voor deze Terrastegel Natuursteen Canyon Getrommeld Grijs 20x20 cm - Per Tegel / 0,04 m2. Maak de tuintegels schoon met water en een poetsbeurt. Beperk de hoeveelheid water, want die kan de buitenlaag van de tegel beschadigen waardoor er putjes ontstaan. Maak ook een bewuste keuze in welke zeep je gebruikt. Achtergebleven zeepresten kunnen de tegel glad maken en te sterke zeep, met bijtende stoffen, kunnen de tegel ook beschadigen. Het gebruik van een hogedrukreiniger is mogelijk, maar af te raden. Bij een te hoge waterdruk beschadig je de toplaag (beschermlaag) van de tegel.

Legtips
Mocht je tijdens het leggen van de tegels moeten zagen om uit te komen, doe dat dan niet boven de nieuwe tegels. De resten die tijdens het zagen op de grond (net gelegde tegels) vallen, zijn lastig te verwijderen. Spoel de gezaagde stukken ook altijd goed schoon voordat je deze verwerkt.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 610459
EAN 8711434379731
Gewicht product 1.900 gr
Hoogte product 1,6 cm
Lengte product 20 cm
Breedte product 20 cm
Merk Decor
Duurzaam huis Nee
Algemeen
Kleur Antraciet
Kleurfamilie Zwart
Lijn Canyon grey getr20x20x1,6cm Antr-gr
Afwerking Antislip
Type Tegel
Materiaal Natuursteen
Materiaal (detail) Leisteen
Gebruik
Geschikt voor onderdeel tuin/buiten Terras
Klusgrootte Kleine klus
Technische kenmerken
Poreus Ja
Kalkuitbloei vrij Ja
Vorstbestendig Ja
Vorm Rechthoek
Verband Blokverband, Halfsteensverband
Ondergrond Drainagemortel
Kleurvastheid Voldoende
Reviews worden geladen

Recent bekeken