Traprenovatie op maat

Je trap renoveren met laminaat treden regel je met gemak met onze traprenovatie op maat service. Je hebt de keuze uit verschillende typen trappen* en kleur treden. Wij komen bij jou thuis inmeten en zagen alles op maat in onze fabriek. Montage doe je vervolgens gemakkelijk zelf met onze montagevideo. Geef aan ons binnen enkele stappen jouw wensen door, dan zorgen wij voor jouw droomtrap.

*Open trappen, trappen met tussenplateau’s en wenteltrappen zijn nog niet beschikbaar binnen het traprenovatie op maat concept.

Handig om te weten

  • Na het plaatsen van de order wordt er binnen 7 werkdagen contact opgenomen voor een inmeetafspraak. Dit doen we telefonisch en bij geen gehoor via de mail. (het kan voorkomen dat onze mail in je ongewenste mail terecht komt.)
  • Voordat we komen inmeten, moet de trap volledig kaal zijn voor een juiste maatbepaling (max. 1 mm aan lijmresten). Je ontvangt hierover instructies.
  • Het opmeten van je trap kost ca. 45 min – 60 min op locatie
  • Na ca. 25 werkdagen is jouw traprenovatie gereed en bezorgen we deze bij jouw thuis. Monteren van de traprenovatie is eenvoudig zelf te doen met onze montagevideo en montagetips. Het neemt ca. 0,5 dag in beslag.
  • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk