10.
99
Per liter € 21.98
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Type:Wax

Turtle Wax
De Turtle Wax Bandenglansmiddel 500ml geeft een lang houdbare glans aan de banden van uw auto. Het glansmiddel beschermt tegen uitdroging en verkleuring van de banden. Bovendien geeft het uw banden weer een diepzwarte, langdurige glans. De Turtle Wax Bandenglansmiddel 500ml brengt u makkelijk aan; u spuit het op en laat het dan drogen. Dankzij de sneldrogende formule hoeft u niet bang te zijn voor spatten op het lakwerk van uw auto. Dankzij de Turtle Wax Bandenglansmiddel 500ml behouden uw banden langdurig een wetlook en zwarte glans. 
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 329909
EAN 5010322760952
Type(nummer) FG6095
Merk Turtle Wax
Algemeen
Type Wax
Materiaal van doeloppervlak Rubber
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Gevaar
Zeer licht ontvlambare aerosol. Veroorzaakt huidirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting.
Voorzorgsmaatregelen Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P302+P350: BIJ CONTACT MET DE HUID: voorzichtig wassen met veel water en zeep. P304+P340: NA INADEMING: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. Inhoud/verpakking afvoeren naar …
Reviews worden geladen

Recent bekeken